2777
2789
عنوان

موهام

96 بازدید | 13 پست

سلام خانوما چطورین من موهام از این مدل پیکسی پسرونه ها زدم بعد انگار خواهرشوهرم میخواد ازدواج کنه منو غم برداشته موهام چیکار کنم خودم لاغرم اصلا چی بپوشم 

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه که یه رنگ قشنگ بزن توی گوگل سرچ کن ببین سلبریتیا با این مدل مو چه استایلی زدن. همونجوری لباس ...

چه رنگی بزارم مثلا.....مسخرم نکنن تو جمع بخدا موهام پودر میشد رفتم زدم ک هم موهام جون بگیره هم یکم تنوع شه برام

خیلی خوبه یه رنگ قشنگ بذار خودت حالتش بده تو اینترنت سرچ کن کلی مدل میاد واست با کت و شلوارم خیلی ...

ینی مینی اسکارف یا شال نزارم

چه رنگی بزارم مثلا.....مسخرم نکنن تو جمع بخدا موهام پودر میشد رفتم زدم ک هم موهام جون بگیره هم یکم ت ...

بستگی داره چه رنگی بهت میاد

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
اگه بحث حجابش نیست نههههه اتفاقا چند روز پیش یه خانمی رو با همین مدل مو دیدم تو خیابون حجابم نداشت ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی هات خودم مدل موهام دوس دارم هاااا ولی خب نمیشه یه مدلی داد این آدم عذاب میده 

مرسی عزیزم بابت راهنمایی هات خودم مدل موهام دوس دارم هاااا ولی خب نمیشه یه مدلی داد این آدم عذاب مید ...

قربونت گُلی 😍 

معمولا ارایشگرای خانوم براشون سخت تره مدل موهای کوتاه و حالت بدن

دستشون برای کوتاهی مدل مو کوتاهم زیاد جالب نیست

حالا اگه بری ارایشگاه مردونه یه مدلی بده که عشق کنی اصن😂 مدل موهات قشنگه باید رنگ و حالتی که بهت بیاد و پیدا کنی