2777
2789
عنوان

درد شکم

372 بازدید | 12 پست

سلام دوستان.من امروز یهویی ی درد شدید سمت راست شکم گرفتم بعد زد زیر دلم دور نافم و پهلوی راستم.بحدی شدید بود ک دولا شده بودم و نمیتونستم صاف وایسم. یساعت درد شدید داشتم با یکم تهوع.بعد یکم بهتر شدم رفتم اورژانس گفت مشکلات زنانگی باید باشه ی سونو نوشت ولی چون دکتر سونو نبود منم اومدم خونه. الان خیلی بیحالم و میشینم پامیشم تر میکشه زیر شکمم ممکنه کیست باشه یا اپاندیس کسی میدونه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نگفت ازمایش بده فقط گفت ی سونو بده.بعد درد تیرکشنده تو مقعد و واژنم هم داشتم.الان شکمم ک منقبض ...

شما آزمایش خون بده

علایمت خیلی به آپاندیس میخوره

یا کیست تخمدانه یا آپاندیس

متاهلی؟باردار نیستی؟

شاید عفونت ادراری باشه احتمال کیست و عفونت رحم هست 

منم خود ارضایی با آب داشتم ۳ روزی هست بعضی قسمتای دلم درد میگیره احساس می کنم شکمم بزرگ شده تکرر ادرار دارم خیلی میترسم چیزی شده باشه یه جا دیدم زده لود با خود ارضایی باردار شده میترسم باردار شده باشم

می دونم مسخرس ولی با دیدن اون تاپیک بهم ریختم

[QUOTE=298982677]شما آزمایش خون بده علایمت خیلی به آپاندیس میخوره یا کیست تخمدانه یا آپاندیس[/QUOTدکتر گفت احتمالا کیسته یا درد تخمک گذاری.الان من پریودم درد تخمک گذاری ک نمیشه باشع.وای خیلی بد و شدید بود اللن ی درد خفیف دور نافم داذم خیلیم بیحالم