2777
2789

الان ک همه زیر دست دکترا شدن موش آزمایشگاهی

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روتین داشته باش. میکاپتو کن. اگرم بیشتر دلت خاص برو عمل کن

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv
دندونام خوبه سفید و صافه. پوستم کمی مشکل داره. در کل صورتم گرد و بانمکه ولی مثلا چشم زیبا یا چیز خاص ...

الان کره ایا رو نگاه چشاماشون خیلی زیبا یا خاص نیست ولی بخاطر پوستشون چقد زیبا بنظر میرسن همه شاعرا از چشما میگن ولی بمظرم پوست از همه مهمتره هیکلتم با ورزش قشنگتر کن اگ متناسب نیس

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
دندونام خوبه سفید و صافه. پوستم کمی مشکل داره. در کل صورتم گرد و بانمکه ولی مثلا چشم زیبا یا چیز خاص ...

اول اینکه وقتی خودتو زیبا ببینی بقیه هم تورو زیبا میبینن و دوم اینکه پوست خیلی مهمه