2777
2789

ندانم

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان رقیه شرعی آیات قرآن هست که راقی برای فرد سحر شده میخونه اولین رقیه برای پیامبر توسط حضرت جبرئیل انجام شده آیه اون هم تو قر آن هست 

برای چشم زخم هم استفاده میشه خیلی کاربردی و خوب هست خیلی از بیماری های لاعلاج یا بسته شدن بخت یا دعوا بین زنو شوهر و... حل شده به اذن الله 

و فردی که راقی شرعی هست حافظ قرآنه و آدم خوبیه 

و به طور حضوری برید پیش راقی براتون بخونه اثر خوبی داره 

سنگینی و... هم دروغه چون اون موکل سحر (جن )که تو بدن فرده ازیت میشه طرف روهم ازیت میکنه هیچ راه خلاصی هم جز رقیه شرعی برای دفع سحر طلسم جادو و چشم زخم نیست البته برای چشم زخم یک سری کار های تجربی انجام میدن که درسته اما بهترینش رقیه شرعی هست 

من تو مشهد سراغ دارم اگه کسب خواست بگه 

خودمون صوتیشو گوش بدیم نمیشه

تاثیر داره اما بهترین تاثیر وقتیه که حضوری براتون خونده بشه 

البته بودن افرادی که با انجام برنامه رقیه شرعی حالشون خوب شده و نجات پیدا کردن