2789
عنوان

Take twoooooo🌃

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

I'm done with these 7 boys specially Tae  Save me🥲😭 #save_tata

منم همینطور اونی . منم همینطور🥹

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 
حققققق روز به روز بیشتر دارن عالی میشن🥹 نمیتونم باور کنم ۵ سال از وقتی شناختمشون گذشته ...

بیب هرچیزی درمورد تهیونگ یا آرمیم بود خوشحال میشم منو هم تگ کنی گلم♥

_army_ تا وقتی مهم بودید،که آدم بودید! 
آفرین دقیقا...  دلم برای وقتایی که کنار هم بودن تنگ شده

منم همینطور 

برای وقتایی که ران بی تی اس با صدای خنده های همشون کنار هم پر میشد

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 
بیب هرچیزی درمورد تهیونگ یا آرمیم بود خوشحال میشم منو هم تگ کنی گلم♥

حتما . شماگ همینطور♡.

منم همینطور  برای وقتایی که ران بی تی اس با صدای خنده های همشون کنار هم پر میشد

هیع یادش بخیر یه بار داشتم یه قسمتشو نگاه میکردم نزدیک بود امتحان ریاضیم رو یادم بره😐😂

تگم کن درمورد بی تی اس تاپیک زدی 

ملکا هستم 💚  
کیوته😂 اما کوک : تهیونگی هیونگ من یا بوگومی هیونگ؟!

اونی جونگ‌کوک خودشم از اونور با سِوِن با یه اتک گنده داره میاد سراغمون:))))

هیع یادش بخیر یه بار داشتم یه قسمتشو نگاه میکردم نزدیک بود امتحان ریاضیم رو یادم بره😐😂 تگم کن درم ...

اوکیه زیبا