2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مستاجر هستیم .چون دیگه نمیشه خونه بخریم زدیم به بی‌خیالی🥲

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

ما

با ناراحت شدن ما چیزی درست نمیشه

پس فقط تلاش می‌کنیم و سعی می‌کنیم یجوری این شرایطو دور بزنیم

زندگی متاهلی برکتش خیلی بیشتر از درآمدشه و خدا ضامن خونه دار شدنه 

من که نگرانی ندارم

مطمئنم  خدا یه خوبشو برامون کنار گذاشته تا وقت درست و جای درست بهش برسیم

خانم آقای دکتر

احسنت برخی ها رسالت و مسئولیت مقابله با ناامیدی در جامعه رو در پیام و کلام خوب اجرا میکنند

اما منطق و ریاضیات میگه متاسفانه خانه دار شدن برای مستاجرهای تهران محال شده

پس طبیعی هست ما مردم نگران باشیم

ما با ناراحت شدن ما چیزی درست نمیشه پس فقط تلاش می‌کنیم و سعی می‌کنیم یجوری این شرایطو دور بزنیم ...

شما که دندانپزشک هستید 

مسلما حجم نگرانی مردم عادی برای شما قابل درک نیست

وگرنه ریاضیات و منطق کاملا مشخصه

لطفا با این صحبتهاتون باعث دلزدگی مردم از خداوند و دین نباشید

امیدواهی مردم به سمت خداوند

باعث میشه پس از مدتی مردم به خداوند هم بدبین بشن.

شما که دندانپزشک هستید  مسلما حجم نگرانی مردم عادی برای شما قابل درک نیست وگرنه ریاضیات و منط ...

من با دندانپزشکی زندگیمو شروع نکردم 

من با حقوق ۱ میلیون تومانی شوهرم و با قسط ۹۰۰ هزار تومانی شروع کردم زمانی که حقوق اداره کار ۳ میلیون بود برای یه کارگر و هیچ دختری حاضر نمیشد تو شرایط همسر من باهاش زندگی کنه که نه خونه داشت نه ماشین داشت نه ساپورت مالی خانواده داشت نه ....

من با توکل زندگیمو شروع کردم و پاش گردنمو میذارم که اگه الان تو شرایطی که بقیه ناله میکنن من خداروشکر میکنم نون توکل اون روزمو میخورم

خداروشکر که هنوزم مستاجرش و ماشینم پرایده  و با این وجود این برتری محسوب میشه در نظر شما و مردم باهاش از دین زده میشن😊

بدون خونه آدما نمی‌میرن ولی بدون امید میمیرن

امید واهی هم بدرد نمیخوره باید یه پشتوانه ی تلاشی و یه پشتوانه ی اعتقادی داشته باشه

نمیخواید بپذیرید اصراری نیست

بحث نکنید

و موفق باشید

خانم آقای دکتر
من با دندانپزشکی زندگیمو شروع نکردم  من با حقوق ۱ میلیون تومانی شوهرم و با قسط ۹۰۰ هزار تومانی ...

امیدوار شدم با حرفاتون جسارتا همسرتون چیکارن؟ و خودتون بعد ازدواج ادامه تحصیل دادین؟

امیدوار شدم با حرفاتون جسارتا همسرتون چیکارن؟ و خودتون بعد ازدواج ادامه تحصیل دادین؟

شغل همسر من توفیری برای شما نداره

اصل حرفم مهمه

و اگر تاثیری داره

بله بعد ازدواجم وارد فیلد فعلیم شدم

خانم آقای دکتر