2821
2789
عنوان

عفونت

159 بازدید | 22 پست

بچهااااا چیا پیشنهاد میکنین مردم دیگ🥲

یمدت خوب میشم باز عفونت میگیرم دیگ کلافم کرده

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

لایک کنید بیام بخونم

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچی تو رعایتتو بکن کاریش نمیشه کرد

خیلی رعایت میکنم همجوره ، حتی ش‌ورت و اینام گفتن عفونت میاره نپوش دوماهه جز پریودی نمیپوشم ، باز میگیرم

منم عفونت دهانه رحم گرفتم رفتم دکتر بهم خشک کننده داد اویش و پونه باهم دم کن رازیانه و بومادران با ...

مرسی از راهنماییت گلم❤️💐🫀

خیلی رعایت میکنم همجوره ، حتی ش‌ورت و اینام گفتن عفونت میاره نپوش دوماهه جز پریودی نمیپوشم ، باز میگ ...

منم همینم چهارساله همیشه تمیز بودمو نزاشتم خیس بمونه حتی دکتر یا مسافرت میرفتم کامل رعایت میکردم دکتر میگه چاره ای نیس

منم همینم چهارساله همیشه تمیز بودمو نزاشتم خیس بمونه حتی دکتر یا مسافرت میرفتم کامل رعایت میکردم دکت ...

🥲😢

عزیزم اگه متاهلی علتش همسرته

دیگ ی بار ک آدم بگیره همش میگیره من همسرم خیلی رعایت میکنه تازه چند دوره با من داروهاش استفاده کرد دیگ کاریش نمیشه کرد بدنم نسبت ب عفونت زنانه حساس شده

2824
2823
2791
2779
2792