2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 18 پست
مشاور گرفتی شما ؟یا خودت میخونی

نه هنوز نگرفتم ازمونم میخواستم شرکت کنم احتمالا مشاور و آزمون بمونه همون مهر بعد منم قصدم این بود بشینم ریاضی و علوم محاسبات راهنمایی رو بخونم چون من دوازدهم و تازه تموم کردم نظام جدیدی هم هستم ببین پایه خیلی مهمه اینایی ک میگن نیاز نیست یا کنکوری نیستن یا این دوره رو گذزوندن من دو سال دهم یازدهم به خاطر کرونا از درس دور بودم هر چی راهنمایی خوندم یادم رفته خیلی هاشون الان نیازه

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنوز نگرفتم ازمونم میخواستم شرکت کنم احتمالا مشاور و آزمون بمونه همون مهر بعد منم قصدم این بود بش ...

میشه بگی کجاهای مهمه ک منم بخونم؟

چون من نظام قدیمم اصلا نمیدونم از راهنمایی چیاش ب دبیرستان مربوطه

میشه بگی کجاهای مهمه ک منم بخونم؟ چون من نظام قدیمم اصلا نمیدونم از راهنمایی چیاش ب دبیرستان مربوطه

خیلی چیزا ریاضی همه چیش مهمه یه عزیزی هم بود می‌گفت کنکور از ۱۰ ۱۱ ۱۲ نیست از ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ هست 

بعد ببین پی دی آف کتابشو دانلود کن چون من نمدونم تو چیا رو بلدی چیا رو بلد نیستی ک چیزایی ک یادت میاد و بلدی و بیخیال اونایی ک بلد نیستی یا یادت نیست بخون

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤