2777
2789
عنوان

معنی استوری نامزد رل قبلیم چیه ؟؟

453 بازدید | 14 پست

رلم قراره با یکی نامزد کنه دعا کنین بهم نرسن دخترا من رو خیلی عذاب داد و دلم رو شکوند من چند سال بخاطرش همه رو رد کردم میگفت میگیرمت عاشقم کرد حالا ولم کرد قرار با یکی نامزد کنه دختره هنوز معلوم نیست باباش اجازش بده یا نه دعا کنید جواب دلمو بده و خواهشا بهم تیکه نندازین دختره امروز این استوری گذاشت : اگه باور کنیم با زمین خوردن کسی ما هوا نمیریم همه چیز حله معنیش چیه ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این نشدمیره سراغ یکی بهترش قرارنیست مردجماعت تاابد سینگل بمونن که

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بد نخواه برا کسی با بدبخت شدن یکی تو خوشبخت نمیشی

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

خوشگلم میشه اول اینو بگی معنی اینکه شما استوری اون دختر رو چک میکنی چیه؟

قبول دلت شکسته ضربه خیلی بزرگی خوردی

ولی اگه اونا بهم نرسن به تو چی میرسه؟هیچی فوقش دو روز خوشحالی که پوزش به خاک مالیده شده

همچین کسی هم لایق عشق و وقتت نیست خلاص

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

اون منو بدبخت کرد حالا میگه مگه تو عاشق شده بودی عهههه پرو انشالله ب ارزوش نرسم ک من ب ارزم نرسیدم

نهههههه معنی جمله ای که گفتی این میشه 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤