2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچم 17 ماهشه شماره پاش 24

البته تپلوعه

پسر و دخترم باهم فرق داره

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
من بچم 17 ماهشه شماره پاش 24 البته تپلوعه پسر و دخترم باهم فرق داره

اخی خدا حفظش کنه 

بچه ما دختره

همه نگرانند پاش بزرگه

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
اخی خدا حفظش کنه  بچه ما دختره همه نگرانند پاش بزرگه

نه فک نکنم خیلی بزرگ باشه 

دختر منم همین حدودا بود الان نزدیک 5 سالشه خیلی وقته پاش 30 یا 31 مونده

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
مرسی عزیزم.  اگه ی بچه ۲۲ ماهه سایز پاش ۲۵ باشه بعدا پاهاش بزرگ میشه؟

ببخشید عزیزم اشتباه گفتم دختر من ۲سال ۴ماهشه ۲۳میپوشه بستگی به جسته بچه داره. فکر کردم گفتی بچه یک ساله😂😂

نه فک نکنم خیلی بزرگ باشه  دختر منم همین حدودا بود الان نزدیک 5 سالشه خیلی وقته پاش 30 یا 31 م ...

مرسی جواب دادید ممنون عزیزم

خدا گل دخترتون رو حفظ کنه

ببخشید عزیزم اشتباه گفتم دختر من ۲سال ۴ماهشه ۲۳میپوشه بستگی به جسته بچه داره. فکر کردم گفتی بچه یک س ...

جثه نذاره فقط پاهاش بزرگه

ممنون جواب دادید

مرسی جواب دادید ممنون عزیزم خدا گل دخترتون رو حفظ کنه

قربونت

خواهش میکنم 

سلام عزیزم برا حاجتت شروع کن نماز جعفر طیار رو بخون ان شاءالله حاجتت رو به بهترین شکل بگیری

مرسی گلم

التماس دعا

2790
2778
2791
2779
2792