سلام بچه ها امسال کنکور داشتم بنا به دلایلی هیچی نخوندم هیچی الان خودم به شدت حالم بده استرس دارم و عذاب وجدان و از یه طرف استرس اینم دارم که چه جوابی باید به فامیل و خانوادم بدم
خودم میخوام کنکورم و که دادم شروع کنم به خوندن واسه سال بعد ولی جواب مردم و خانوادم و چی بدم؟؟؟؟؟حالم خیلی خیلی بده میخوام گریه کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کنکورم و که دادم ۱۵ تیره یه ۱۵ روزم استراحت میکنم شروع میکنم به خوندن دیگه صبر نمیکنم تا جوابش بیاد به خانوادم میخوام بگم خوب ندادم کنکورم و سخت بوده و خوب نمیشم
الان دو ساله که سرش فشار فراوان روی منه هر بیماری روانی که بگی دچارش شدم از استرس و اضطراب بگیر تا افسردگی و کرونا که شد خیلی بد شد خیلی افسردگی گرفتم چیزی یاد نگرفته بودم سال کنکورم چون که خب درسا پیش نیازن و ۱۰ و ۱۱ و بلد نبودم چیزی نمیفهمیدم و خیلی فشار رو من بود سه بار خواستم خود کشی کنم پشیمون شدم امسالم نخوندم