2821
2789
عنوان

جواب فامیل

181 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها امسال کنکور داشتم بنا به دلایلی هیچی نخوندم هیچی الان خودم به شدت حالم بده استرس دارم و عذاب وجدان و از یه طرف استرس اینم دارم که چه جوابی باید به فامیل و خانوادم بدم   

خودم میخوام کنکورم و که دادم شروع کنم به خوندن واسه سال بعد ولی جواب مردم و خانوادم و چی بدم؟؟؟؟؟حالم خیلی خیلی بده میخوام گریه کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب نخوندی رتبتم خوب نمیشه ترجیحا دیگ

بگو میخوام ایشالا از سال بعد یسره بشیتم بخونم

بعدم ن واس فامیلو خانواده 

بلکه واس اینده خودت بشین بخون

یسال ک چیزی نیس ب چهل سالگیت فکر کن

فامیلمون ۵ سال نشست تا اونی ک دوس داشت قبول شد

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
 الان تستهارو گذاشتم جلوم هیچکدوم و نمیتونم حل کنم عمومیم دیگه نیست که بلد باشم یه چیزی رشتم ...

از همی الان ب خانوادت بگو امادگیشون بده😅

بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!
از همی الان ب خانوادت بگو امادگیشون بده😅

کنکورم و که دادم ۱۵ تیره یه ۱۵ روزم استراحت میکنم شروع میکنم به خوندن دیگه صبر نمیکنم تا جوابش بیاد به خانوادم میخوام بگم خوب ندادم کنکورم و سخت بوده و خوب نمیشم

پارسال گفتم انتخاب رشته نکردم میخوام یه سال دیگه بخونم امسال دیگه چی بگم ابروم میره دیگه 

اول عصبانیتت رو با ی چیزی خالی کن بعد خواستی جواب بدی بگو 

ی فکریش میکنم انشاء...، امسال که نشد ولی اشکال نداره برای سال بعد

خواستی جواب بدی با ابهت و اقتدار جواب بده

امان از کنکور

الان دو ساله که سرش فشار فراوان روی منه هر بیماری روانی که بگی دچارش شدم از استرس و اضطراب بگیر تا افسردگی و کرونا که شد خیلی بد شد خیلی افسردگی گرفتم چیزی یاد نگرفته بودم سال کنکورم چون که خب درسا پیش نیازن و ۱۰ و ۱۱ و بلد نبودم چیزی نمیفهمیدم و خیلی فشار رو من بود سه بار خواستم خود کشی کنم پشیمون شدم امسالم نخوندم 

اول عصبانیتت رو با ی چیزی خالی کن بعد خواستی جواب بدی بگو  ی فکریش میکنم انشاء...، امسال که نش ...

من که خودم اصلا نمیتونم زبون وا کنم حرف نمیتونم بزنم اعتماد به نفسم صفره خانوادم جام حرف میزنن  

من که خودم اصلا نمیتونم زبون وا کنم حرف نمیتونم بزنم اعتماد به نفسم صفره خانوادم جام حرف میزنن   ...

اعتماد به نفس پایین خیلی بده عزیزم حتما روش کار کن نه تنها رو کنکور و جواب پایین تاثیر میذاره رو کل زندگیت تاثیر میذاره