2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالش بود مگه؟

من ۱۶ پسره ۳۳.۳۴ متولد۶۷

اما بعدا از یه نفرشنیدم متولد۶۵ بوده نمیدونم راست یا دروغ

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
اختلاف چقد باشه خوبه؟

۵.تا ۱۰ سال خیلی خوبه 

امامن مامانم بابام ۱۲سال اختلاف دارن بابام همیشه میگه مامانتون بچه بود 

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
۵.تا ۱۰ سال خیلی خوبه  امامن مامانم بابام ۱۲سال اختلاف دارن بابام همیشه میگه مامانتون بچه بود& ...

منم ۳۴سالمه ی دختر۲۰ساله بهم معرفی شد پشیمون شدم خودم با اینکه شاید قبول میکرد واقعا

منم ۳۴سالمه ی دختر۲۰ساله بهم معرفی شد پشیمون شدم خودم با اینکه شاید قبول میکرد واقعا

ببینین البته به شخصیت خود طرف هم بستگی داره خیلی 

شاید شما بااون خانم خیلی خوشبخت میشدیین

من الان ۱۸سالمه بیشتر دوستام یاعروسی کردن یا نامزد عقدن همسراشون متولد ۷۰‌.۷۱ دوتاشونم ۷۵ 

اما اونایی که عروسی کردن خیلی از بیرون به نظر میرسه خوشبختن بااینکه فاصله سنشون ۱۲.۱۳ ساله 

اما یکیشون که فاصله سنش با همسرش ۸.۹ ساله بهم میگفت همسرم بدش میاد که برم توی بازار یه بار بهش گفتم بیاپیاده بریم تاجایی قبول نکرد حس میکنم همسرش خیلی شکاکه خیلی حساسه 

الان شاید تفاوت سنیشون کم باشه ولی ایا ازدواج اینجوری خوبه 

پس سن فقط ۳۰ .۴۰ درصد مهم توی ازدواج اخلاق شخصیت حجب حیا خیلی مهم تره وخیلیییی زیاد خانوادع که دخالت نکنن بین روابط پسردختر

ببینین البته به شخصیت خود طرف هم بستگی داره خیلی  شاید شما بااون خانم خیلی خوشبخت میشدیین من ...

خب من متولد۶۸هستم نمیدونم دختره هم فک کنم ۸۲یا۸۳هست

خب من متولد۶۸هستم نمیدونم دختره هم فک کنم ۸۲یا۸۳هست

ببینین دوست ندارم بگم همچین دختری واسه شما مناسب نیست خداازم ناراحت بشه چون سرنوشت ادما ازقبل نوشته شده هستش شاید سرنوشت شما باهمین دخترباشه خوشبخت بشین اما ببینین

خدا به ما عقل داده قبل هرکاری فکرکنیم فاصله سنی شما میشه ۱۴سال الان فکرهای ده هشتادی با دهه شصتی خیلی فرق میکنه

اما بازهم شاید اون دختر ملاک هاش خیلی چیزای دیگه باشه 

ببینین دوست ندارم بگم همچین دختری واسه شما مناسب نیست خداازم ناراحت بشه چون سرنوشت ادما ازقبل نوشته ...

بله درسته ۱۴سال اختلاف زیاده خیلی همه میگن حق با شماست.حقیقتش من دنبال دهه۷۰هستم اما خب نیست

بله درسته ۱۴سال اختلاف زیاده خیلی همه میگن حق با شماست.حقیقتش من دنبال دهه۷۰هستم اما خب نیست

خب از دوست اشنا فامیل خانواده بخوایین براتون پیداکنن

نه رابطم جوری نیس ک همچی چیزی بخوام ازشون.بهتون نمیاد۱۸سالش باشع

من الان برادر خودم ۲۶.۲۷ سالشه چندهفته پیش بهمون گفت زن میخوام  خونوادمم چندنفر بهش پیشنهاد دادن اشگال که نداره ازشون کمک بخوای 

من بهم نمیاد ۱۸سالم باشه چرا؟😐