2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همین که میرید بیرون برایش چیزی بخری یا مثلاً میری خونشون گل ببری یا یه هدیه کوچیکه کافیه از الان پول بدی عقد کنی کلا خرجش با تو میشه ها😅

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بهش بگو هر موقه پول لازم داشتی بهم بگو ولی ببرش خرید اگ دوست داری.. ببین چی لازم داره براش بخر که هر موقعم اون وسیله لباس یا هر چی ک استفاده کرد یادت بیفته بازم نمیدونم بقیه بهتر میدونن 

به اُمید روزی که زنان خود را باور کنند...و قدرت خود را نادیده نگیرند ...

این چیزا به علاقه و عشق مونده شوهر من منو دوست داشت میداد بیرون میبرد میچرخیدیم منم البته کارمند بود رعایت میکردم زیاد خرج نکنه بهترین غذاهارو براش درست میکردم محبت میکردم  .. این چیزا عشقیه آی پول بدم ندمو بیخیال هر چیزی رو با پول بسنجی فایده نداره بنظرم بده مطمئن باش اونم هواتو داره تو چیزای دیگه زندگی 

من شمارو یادمه که گفتین پژوپارس بخرم تاثیرداره میخوام برم خواستگاری 

اگه نامزدکردین مبارک باشههه😍😍😍😍

اگه تعارف کردین وقبول کرد مبلغ خوبی بهش بدین 

یا پول بریزین توی یه کارت بهش بدین بگین اگه لازم داشتی 

ومبلغ پول هم کم نباشه

من یک سال نیم نامزدیم بهم زدم نامزد که بودم پسره پول ریخت به حسابم گفتم حالا چقدرریخته خوشحال دیدم از ۲۰۰ تا۳۰۰ بودیادم نمیاددقیق 🤣🤣🤣یعنی الان که فکرمیکنم کاش همونجا پول از خودپرداز میگرفتم میکوبیدم صورتش میگفتم خودت بیشتر نیازداری به ۲۰۰ تومن 

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
من شمارو یادمه که گفتین پژوپارس بخرم تاثیرداره میخوام برم خواستگاری  اگه نامزدکردین مبارک باشه ...

بله.نه هنوز نامزد نکردم. مبلغ چقد باشه خوبه؟

بله.نه هنوز نامزد نکردم. مبلغ چقد باشه خوبه؟

خب بستگی داره به اینکه خونوادتون خودتون پولدار باشین یانه واینکه خونواده دختره 

اما مثلا من نامزد میکردم انتظار داشتم بین ۲تا سه میلیون باشه 

چون به دختر حس خوبی میده 

اگه دختر فقط به خاطرشغل پول باهات ازدواج نکرده باشه 

خودت براش مهم باشی بعد هم بعد دویا سه هفته بهش بگو پول نیازداشتی بهم بگو دوست دارم باهام راحت باشی 

خودتم از قبل شماره کارتی که بهش دادی بردار بعد یک ماه کمی پول بزن براش 

مطمعن باش یه حس خوبی بهش میدی که همیشه پشتشی 

بعداینکه واریز کردی بگو واست پول زدم به حساب قابل نداره 

یعنی خیلی خیلی خوبه 

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
ینی ماهی ۲تا۳میلیون؟

نه ماهی برای باراول که نظرش جلب کنین که همیشه حواست بهش هست 

شاید بعدا نامزدتون گفت لازم ندارم بزار برای پس انداز خونمون زندگیمون عروسی عقد اینا