2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره 

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
بله

من کد    تخفیف اشتراک دی جی.   پلاس میخواستم بگیرم گفته اگه کد ..... رو رایتلی ها بفرستند بهشون کد.  تخفیف میده  میشه برام امتخان کنی 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

اره من

من کد تخفیف اشتراک دی جی. پلاس میخواستم بگیرم گفته اگه کد ..... رو رایتلی ها بفرستند بهشون کد. تخفیف میده میشه برام امتخان کنی

ی سوال راجب امضات عشقت خوب نبود؟

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
ی سوال راجب امضات عشقت خوب نبود؟

ببین خیلی ؤیژگی های خوبی داشت ولی خیلی منم کوچیک میکرد چون میدونستم دوسش دارم اعتماد ب نفسم درسم دوستام  افسردگی استرس داعم دارم اینا رو همش مقصرش اونه 

اره 

من کد    تخفیف اشتراک دی جی.   پلاس میخواستم بگیرم گفته اگه کد ..... رو رایتلی ها بفرستند بهشون کد  تخفیف میده  میشه برام امتخان کنی

یعنی چی کار کنم

ارسال عبارت "DJplus" یا "دي جي پلاس" به شماره 0920920، یک.   کد    تخفیف اشتراک دی جی پلاس 1 ماهه دریافت کرده و به میزان 60 درصد تخفیف بگیرند. 

همین