2777
2789
عنوان

چراینجوری شدم 😢

153 بازدید | 21 پست

من سه سال پیش از عشقم جدا شدم 

ازاون به بعد تو اینستا خیابون و... خیلی هارو شبیه اون میبینم  

امروز بیرون بودم از دم ی مغازه رد شدم ی پسره دم مغازه رو موتور نشسته بود چشمم افتاد قلبم ریخت همون هیکل همون مدل مو همون چال گونه وایییی سریع رد شدم نتونستم دقت کنم رفتم کارمو انجام دادم برگشتم بعد فهمیدم فقط شبیه هم بودن 

هرکی شبیهش میبینم همون قد همون هیکل همون مدل مو   

نکنه دارم دیونه میشممم😑 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حبيب ليسانسه ها😁

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

حالا تو عشقتو میبینی من هی فامیلامونو میبینم جوری که مطمئنم خودشه بد استرس میگیرم رامو کج میکنم جوری که طرف نبینه بد میفهمم توهم زدم اصن خود درگیری مزمن گرفتم

نمد شاید دیوونه شدیم

حبيب ليسانسه ها😁

نه بخدا سه سال به جز اون هیچکی تو زندگیم نیومده 

هیچکی اون نمیشه 

نه بخدا سه سال به جز اون هیچکی تو زندگیم نیومده  هیچکی اون نمیشه

شوخى كردم عزيزم ميفهمم حالتو اما روحودت كاركن يه آدم جديد بايدواردزندگيت بشه

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
حالا تو عشقتو میبینی من هی فامیلامونو میبینم جوری که مطمئنم خودشه بد استرس میگیرم رامو کج میکنم جوری ...

من دلم ریخت فکر کردم خودشههه 

مات موندم اصلا ی حالی شدم 

آخه آرزومه یبارم شده ببینمش

چون بهش فکر میکنی

نه اصلا اون لحظه بهش فکر نمیکردم 

با دوستم داشتم حرف میزدم یهو دیدم 

نه منم اینطور بودم . دیوونه نمیشی . دست آدم نیست متاسفانه

چیکار کردیی درست شد مشگلت؟ 

من شبیه میبینم رو خودم کنترل ندارم