2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

119 بازدید | 14 پست

یه چیزی میگم مسخرم نکنین😂😂من یه لاک بی رنگ خریدم

اومدم خونه دیدم چسبناکه یذره کش میاد

حالا روشو نگا میکنم نوشته nail polish

این همون لاکه ناخنه یا یه چیز دیگس؟😂🤦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ابزار همان لاک ناخن است، اما ایرادات لاک ناخن معمولی را نداشته و ماندگاری بالاتری نیز دارد.

حتما برای شما هم پیش آمده که لاک ناخن شما بعد از مدت کوتاهی لب پر شده، ترک خورده، یا رنگ پریده شده است. این یکی از مشکلاتی است که بسیاری از خانم ها با آن مواجه هستند و باعث می شود مدام در حال ترمیم لاک ناخن های خود باشند.

اما پولیش ناخن تمام این مشکلات را برطرف می کند و شما می توانید تا مدت زمان طولانی لاک ناخن خود را سالم و مانند روز اول روی ناخن طبیعی یا کاشت ناخن خود  داشته باشید

این ابزار همان لاک ناخن است، اما ایرادات لاک ناخن معمولی را نداشته و ماندگاری بالاتری نیز دارد. حتم ...

خیلی ممنون

میخام فرداش پاکش کنم مثل لاک با پد لاک پاک کن پاک میشه؟

این ابزار همان لاک ناخن است، اما ایرادات لاک ناخن معمولی را نداشته و ماندگاری بالاتری نیز دارد. حتم ...

در ادامه:

ژل پولیش یا لاک ژل محصولی با ماهیت مایع و ژل مانند است که باید مشابه لاک روی ناخن زده شود. این لاک تا حد بالایی توانسته معایب لاک معمولی را برطرف سازد. این محصولات در واقع لاک های موقتی هستند که با ژل اکریلیک مخلوط شده اند و برای کاور ناخن و کاشت ناخن مورد استفاده قرار می گیرند.

ماندگاری ژل پولیش برای بسیاری از خانم‌ها مطلوب است و حدود ۲ تا ۴ هفته می‌باشد. شما نمی توانید با استون های معمولی آن ها را پاک کنید. برای پاک کردن آن باید به سالن زیبایی بروید تا آرایشگرتان با استفاده از تجهیزات مخصوص و استون صد در صد آن ها را پاک کند.

در ادامه: ژل پولیش یا لاک ژل محصولی با ماهیت مایع و ژل مانند است که باید مشابه لاک روی ناخن زده ش ...

اوه خیلی ممنون از اطلاعاتی که بهم گفتید پس باید یکی دیگه بخرم ♥️