2777
2789
عنوان

پول تو جیبی برای دختر ۱۵ ساله...

| مشاهده متن کامل بحث + 3903 بازدید | 61 پست
دخترتون بزرگه از خودش بپرسید  اینکه زیاد بیرون نمیره همه چیزهم خودتون میخرید زیاد جالب نیست اس ...

اخه چندتا تاپیک خوندم گفتن بهتره پس انداز و مدیریت پول رو یاد یره و همیشه مبلغی داشته باشه

کاربری دست دو نفره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تومن میخواد چیکار؟ من ۱۷ سالمه مگه چند بار آدم میره بیرون غذا بخوره اینا بعد لباس اینا که با خانو ...

من اگه با دوستام برم بیرون فقط دسر با نوشیدینی بگیریم کمتر از ۳۰۰ ۲۰۰نمیشه ۱ تومن زیاده؟؟

هر چی سردتر باهام برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 😉😅
و منی که دانشجوام و هر ماه ۵۰۰ به کارتم اضافه میشه و بابت همینم عذاب وجدان دارم که خرج اضافیه رو دست ...

من برای دخترهای ماهی ۸۰۰  می ریزم میگن کمه باید یارانه هم بدی و هزینه کافه هم بدی

کاربر آقا

بیشتر لوازمشو ک خودتون میگیرین 

ی تومن 

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
یه تومن میخواد چیکار؟ من ۱۷ سالمه مگه چند بار آدم میره بیرون غذا بخوره اینا بعد لباس اینا که با خانو ...

ببین استارتر گفت اهل بیرون رفتن نیست وگرنه یه دختر نوجوون حداقل ماهیانه ۲بار با دوستاش میره بیرون 

تصور کن یه پرس جوجه بروستد و کولا بگیره . این میشه ۳۵۰ فقط در کمترین حالت و بی کیفیت ترین رستوران 

🍦🌸
من اگه با دوستام برم بیرون فقط دسر با نوشیدینی بگیریم کمتر از ۳۰۰ ۲۰۰نمیشه ۱ تومن زیاده؟؟

وا خو نرو جای گرون دسر و نوشیدنی بخور😑🤡 جایی که دسر و نوشیدنی میشه ۳۰۰ نتیجش میشه چسی اومدن والا پیتزا باید ۳۰۰ بشه نه نوشابت😑😑😑 چسی ممنوعع😎

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw
وا خو نرو جای گرون دسر و نوشیدنی بخور😑🤡 جایی که دسر و نوشیدنی میشه ۳۰۰ نتیجش میشه چسی اومدن والا پ ...

عزیزم مثل اینکه از دنیا عقبی برو شیرینی سرا ببین شیرینی کیلیوی چنده 

بعد قیمت کافه ها که هیچی 

خودت چندوقته بیرون نرفتی قیمت هارو نداری 

هنوز اونقدر بدبخت نشدم بخوابم پیش تو چسی بیام اونم در مورد غذا که دیگه همه بهتر از من میخورن😒😒

هر چی سردتر باهام برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 😉😅
ببین استارتر گفت اهل بیرون رفتن نیست وگرنه یه دختر نوجوون حداقل ماهیانه ۲بار با دوستاش میره بیرون&nb ...

شیراز اینطوری نیست با کیفیت ترین غذا دیگه دستی ۲۰۰ تومن 🦖 نمفخمن این اعداد نجومی از کجا میاد نهایت یه تومن واقعا بعدم بنظرم بیشتر باید درگیر درس باشه تا این چیزا بعدم من با توجه به فشار خانوادگی گفتم وگرنه اصلا ۱۰ تومن بدن بهش بره هر چی میخواد بخره بنظر من نمیشه باید سنجید توان مالی رو نهایت ۱ تومن برای قشری که حقوقش ۱۰ الی ۱۵ تومنه

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw
ببین استارتر گفت اهل بیرون رفتن نیست وگرنه یه دختر نوجوون حداقل ماهیانه ۲بار با دوستاش میره بیرون&nb ...

ومنی ک ۲۴سالمه سالی یک بار میرم رستوران کافیشاپم ک الان نمیرم