2777
2789
عنوان

پول تو جیبی برای دختر ۱۵ ساله...

| مشاهده متن کامل بحث + 3903 بازدید | 61 پست

برید کنار

من با قناعتم رو دست همتونو زدم😂

خب متاسفانه تو اوج و نوجوونیم و نیازهای مالی و فکر کردن درمورد زندگی راحت بقیه ی همسنام بابام مریض شد و با یه داداش ۲۰ ساله که یجورایی سرپرست خانواده بود واقعا زندکی سخت و طاقت فرسایی داشتیم

ولی خب

دنیا چرخید و چرخید و من از دختر ۱۳/۱۸ ساله ای که بعد ۲ ۳ ماه فقط ۵۰/۱۰۰ هزارتومن به عنوان پول تو جیبی میگرفت که اونم به چند بخش تغذیه مدرسه،لوازم تحیر،پوشاک مدرسه و بیرون و ....تقسیم میشد تبدیل شدم به دختر ۲۰ و خورده ای ساله که تا کمتر از ۵ ساله دیگه قراره خودم به عنوان جراح زنان و زایمان تو اتاق عمل مشغول به کار بشم

تنها چیزی که از دنیا خیلی بابتش ممنونم اینه که منو به دختر فوق العاده مستقلی تبدیل کرد که حتی اگه تا ۳۰ ثانیه ی دیگه تمام ثروت و خانواده و و به طور کل همه ی زندگیمو ازم بگیرن بازم میتونم بجنگم و زندگیه حداقل ارومی برای خودم بسازم

"در کنار همه ی غم ها و خوشحالیاش.....

Miss_Hayri

نمیدونم 700 تومن خوبه البته عشقی نده چون بچه لوس میشه مگه نبود دختره و پسره جفتا بچه مغز نخود خاله زنک موذی روانی بچه تنبل تنه لش کار نکرد کودن ابله بی شعور فض.ل متوهم کودن ازدواج کرده میگه مابقی دنبال شوهرن خرجش شوهرش میده با یه پسر لوس دست به یکی کرده می رینه به اعصاب ول نمیکنه نه این جنس دوم نکبت لوس ننر دهاتی تنه لش خاله زنک بود دیگه دوره گذاشتن هرکس،بیشتر منو تحقیر کنه زرتی رفته سرکار ،زنیکه گثز کودن متاهل دهاتی تنه لش خاله زنک شوهرش سوت کرده سمت نکبت پلید حیوون رذل عوضی 🖕🖕🖕🔥🔥🔥گوز یه مشت دهاتی تازه به دوران رسیده وحشی عقب افتاده تنبل تنه لش پیت پلید همین  طور عر میزنن چرت پرت درکل اگه می خواب بهش پول توجیبی بدی نهایت 700 خوبه  ولی این وسط ماهی 700 بابت تمیز کاری کارهای خونه بده  بتونه در آیند به جور گلیم خودش از آب بالا بکشه مثل بعضی زن ها کودن خاله زنک  خنده دار دهاتی ج.نده نشه یل پسر چلمن های تنبل تنه لش لوس ننر لوس هرزه پخمه خاله زنک ، اینطوری برای آینده اش خوله یه جا استخدام بشه یا ازدواج کنه ماهر شده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان