2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هرشهری رسپی خودشو داره ما فسنجون گیلانی درست میکنیم ترش با مرغ تیکه ای 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

پیازنمیریزد؟ 

نه پیاز نمیریزیم اصلا بدون پیاز خیلی خوشمزه تره 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اره نمیدونم رب انار چه موقع باید بزنم بعد اینکه کلا چن ساعت باید بپزه

رب بجوشه بیشتررنگش تیره میشه

وقتی قل زد ومیپرید بیرون خاموش کن

5ساعت کافیه به نظرم

رب انارمن همون اولش میریزم 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اره نمیدونم رب انار چه موقع باید بزنم بعد اینکه کلا چن ساعت باید بپزه

بله وقتی گردو هارو تفت دادی و بهش آب اضافه کردی و چند ساعتی جوش زد و هر یکم وقت بهش یه قالب کوچولو یخ اضافه کردی 

بعدش موقع اضافه کردن رب انار هست 

من رب انار رو با رب آلوی قرمز ترکیب میکنم و میزنم 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️
نه پیاز نمیریزیم اصلا بدون پیاز خیلی خوشمزه تره 

بله من هم نمیریزم

دامادمون برای صومعه سرا هستن ایشون گفت مادر من پیاز نمیریزه منم امتحان کردم دیدم خیلی بهتره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بله من هم نمیریزم دامادمون برای صومعه سرا هستن ایشون گفت مادر من پیاز نمیریزه منم امتحان کردم دیدم ...

اوهوم هرکی امتحان کنه دیگه پیاز نمیزنه طعم گردو جوریه که بوی مرغ رو میگیره نیاز به پیاز نیست پیاز طعمشو عوض میکنه 

2824
2823
2791
2779
2792