2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

106 بازدید | 15 پست

سلام دوستان خوبید 

من رفتم غربالگری اولم انجام دادم بهم گفت جنسیتش دختره احتمالا 

اما اگه دفعه بعد اومدی گفتم پسره تعجب نکنی 

تا حالا پیش اومده براتون 

تقریبا ۳ هفته قبل غربالگری حس میکردم دختره الانم که گفت خیلی خوشحال شدم 😍😍حتی صدای قلبشم برا اولین بار شنیدم قربونش برم 

یعنی ممکنه اشتباه گفته باشه من دوس ندارم عوض شه

برا من تو غربالگری اول گفتن احتمالا دختره تو غربالگری دوم گفت پسر

۱۴۰۴/۷/۱۸ تمام شد ۱۴۰۴/۱۲/۷خدایا چرا قسمتم نکردی برم مشهد چرا هرچی ازت میخام نمیدی چرا منو فراموش کردی؟ کاش بااین همه بیمهری که بهم داری منو خلق نمیکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شما هم گفت احتمالا دختره؟

اره

۱۴۰۴/۷/۱۸ تمام شد ۱۴۰۴/۱۲/۷خدایا چرا قسمتم نکردی برم مشهد چرا هرچی ازت میخام نمیدی چرا منو فراموش کردی؟ کاش بااین همه بیمهری که بهم داری منو خلق نمیکردی

چند هفته غربالگری دوم انجام دادین

هفته ۱۱ غربالگری اول رفتم

هفته ۱۷ غربالگری دوم

الان هفته ۳۰ هستم😁

عزیزم خوشبحالت بسلامتی فارق شی 😍💜💜💜

چرا خوشبحال؟

چون ی کمت مونده  من واقعا اذیتم همش حالت تهوع دارم  و زندگیمم پر از استرسه البته از طرف ...

خواهر فقط بگو بچه‌هامون سالم بیاد! کم مونده باشه هم تکوناش کمه پام یه روز خونست یه روز بیمارستان