2777
2789
عنوان

فک کنم چش خوردم🤣

141 بازدید | 18 پست

اقا من بعد مدتها ک تو عمرم اصن نشده پریودیم مرتب باشه یعنی هرماه شانسی یه روزی پریود میشدم

۴_۵ماه مرتب شده بود یعنی دقیقا همون روز و همون ساعت ک باید ،میشدم 🚶🏻‍♀️

ولی این ماه ۴ روزه عقب انداختم

مجردم هستم

دو سه سال پیش رفتم دکتر گفت سالای اول طبیعیه ک نا منظم باشه

ولی خب ۵_۶سال گذشته از اولین پریودیم خب باید تا حالا مرتب میشد نه🙄

توف بهش من چشمم زدن وگرنه الان نبودم....هعیی

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوریم

۶ سال از اولین بار گذشته ولی هنوزم گاهی دو سه ماه پریود نمیشم اصلا

وقتی میشمم تاریخ منظم نداره

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

مگه پریوداتو برا بقیه تعریف میکنی که میگی چش خوردی

چه ربطی داشت

دکتر برو. 

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
دکتر نرفتی

نه

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792