2777
2789
عنوان

کنکوری های۴۰۲

118 بازدید | 8 پست

بچه ها خوشحالین که درس و تست و ... دیگه تموم شده؟من که خیلیییی خوشحالم😍🤓☺️☺️☺️

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

قطعا تو درس خوندی😍کسایی ک نخوندن و یا کم کاری کردن الان پشیمونن و استرس دارن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه آماده ای

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
معلومه آماده ای

والا تا شب کنکور میخوام درس بخونم😂ولی بالاخره خوشحالم از استرس و بی خوابی و بی اعصابی راحت میشم. 

باورت میشه منم استرس کنکور افتاده به جونم  همش شب کنکور خودمو یادم میوفته😂

😂😂😂

تو رو خدا واسه کنکوری ها دعا کنید