2777
2789
عنوان

همینم مونده بود مادرشوهرم بم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 40 پست
خوب سنشه دیگه فقط دست نزن به جاشون..نزار کرم واینا رو صورتت بمونه..من از وقتی ضد افتاب زدم شروع کرد ...

منم ضدافتاب پریم میزنم رنگیشو نمیدونم واسه اونه یانع

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
منم ضدافتاب پریم میزنم رنگیشو نمیدونم واسه اونه یانع

احتمالا به خاطر اونه..منم ضد افتاب رنگی می زدم..خودم متوجه شدم به خاطر اونه چون به محض این که زدم جوشام زیادتر شد

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوستم چربه نزدیکه دوسال راکوتان خوردم

آخه راکوتان میگن از یه دوره ای به بعد نباید خورد چون خیلی عوارض داره من پوستم به حدی چرب بود که برق میزد و جوشای زیر پوستی میزدم دکتر چندتا قرص و فوم شستشو داد خیلی خوب بود بعد رفتم پاکسازی دیگه کامل مشکلم حل شد

احتمالا به خاطر اونه..منم ضد افتاب رنگی می زدم..خودم متوجه شدم به خاطر اونه چون به محض این که زدم جو ...

ضدافتاب نزنم پس چی بزنم اخه خدا با این پوسته بدردنخورم😑🤦‍♀️

آخه راکوتان میگن از یه دوره ای به بعد نباید خورد چون خیلی عوارض داره من پوستم به حدی چرب بود که برق ...

ب منم چنتا چیز میز داد تا وقتی استفاده کردم خوب بود بعدش افتضاح شد دوباره

ضدافتاب نزنم پس چی بزنم اخه خدا با این پوسته بدردنخورم😑🤦‍♀️

به دکترت بگو یه ضد افتاب مناسب پوستت بهت بده و برا پاکسازی پوستت هم یه صابون خوب بده

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
خوشحالم دوباره برگشتین❤️❤️

مرسی عزیزم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

من پانژل استفاده میکنم برا جوشام اگه درست استفاده کنی صورتت خشک میشه و پوسته پوسته و جوشات کم میشه منتهی برای من جوشام زیاد نبود اول برو دکتر بهت بگه دلیلشو اونا خودشون خیلی بهتر میدونن