2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا یه جا گفتم یه نفر از دعانویس نتیجه گرفته.. چند ساله هی پیام میدن فلان جا گفتی... شماره طرفو بده

😆😆😆😆

ملت خرااااافاتى بى مخ

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

راجب کامنتی که گذاشتی در رابطه با آتیش زدن مقدسات و امکان عمومی

خواستم بگم من نه اغتشاشگرم نه وطن فروش

من به اقتصاد و گردنی معترضم هیچوقتم از این چیزا حمایت نکردم ولی میدونی چیه آدم خندش میگیره که یسریا عادت کردن سرشونو بکنن زیر برف

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

راجب کامنتی که گذاشتی در رابطه با آتیش زدن مقدسات و امکان عمومیخواستم بگم من نه اغتشاشگرم نه وطن فرو ...

کامنتات تو رو یه آدم آغتشاگر نشون میده .. حرفات رو درست بیان کن

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
کامنتات تو رو یه آدم آغتشاگر نشون میده .. حرفات رو درست بیان کن

من همون اولم گفتم خانوادم نظامین چند ماه پیش تو همین سایت یکی از اشرار سیستانی میگفت ماموراتونو میکشیم فلانتون میکنیم و کلی تهدید میکرد کاربرارو به صبح نکشید پدرم ارجاع داد فتا و پیگیری کردنش امیدوارم اونایی که تو اون تاپیک حضو داشتن و دیدن که من چه برخوردی داشتم بیان تاپیکت

هیچوقتم خواستار عوض شدن رژیم نیستیم خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه ولی اینو در نظر بگیر چقدر از خانواده با حقوق ماهی ۲۰تومن با یک الی دوتا بچه دارن میگذرونن

وقتی برنج ۵۰۰تومنی شده ۲۵۰۰ یا همین الانشم روغن پیدا نمیشه حقمونه اعتراض کنیم این یه قانون یکسان تو تمامی کشوراست منتها این راهی که یسری ابله دارن میرن اشتباهه

من همون اولم گفتم خانوادم نظامین چند ماه پیش تو همین سایت یکی از اشرار سیستانی میگفت ماموراتونو میکش ...

شما با کامنتات میتونی چند نفر رو تحریک میکنی که شب بریزن بیرون ..اون مدافع امنیت باید زن و بچه رو بزاره خونه بره توی خیابون و.زن و بچه ش تنشون بلرزه ... خانوم امروز تاپیک زده حامله م بچه کوچیک دارم ..شوهرم پلیسه دو روزه خبر ندارم ازش ..تو میفهمی تن و بدن اون چطور داره میلرزه .. نمیدونه شوهرم زنده س یا نه ...اونوقت تو با کامنتات آدم تحریک میکنی

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
شما با کامنتات میتونی چند نفر رو تحریک میکنی که شب بریزن بیرون ..اون مدافع امنیت باید زن و بچه رو بز ...

من کسیو تحریک نکردم نمیتونیم تا ابد دهنمونو ببندیم منطقی فکر کن من نمیگم بریزین بیرون وحشی گری کنید

میگم اگه اعتراض دارید درست اعتراض کنید نه اغتشاش کنید

اون تاپیکم اگه بحثمون شد چون نوشته بودن ریختن افق کوروش فلان کردن داره قحطی میاد

الان یه عده میان میگن دمشون گرم

گفتم دمشون گرم که نه ولی همین الانشم قحطیه و لحنی که جواب داد باعث شد دقیقا عین خودش برخورد کنم من برای هرکسی ادب به خرج نمیدم با هرکی مثل خودش رفتار میکنم برامم اصلا تعلیقی مهم نیست

فقط منطقی فکر کنید خودمون داریم اینجا زندگی میکنیم روغن ۱۰۰تومنی شده ۶۰۰تومن در عرض یک شب !