2777
2789
عنوان

تولدم نزدیکه 🥲💔

174 بازدید | 15 پست

بچه ها ۴ روز دیگه تولدمه ولی نه خانواده خودم نه خانواده شوهرم اصلا به روم نیوردن که کی تولدته یا چی!

فک میکنم اصن یادشون نیس 

در ضمن اولین سالیه که تولدم رو کنار خانواده همسرم و خود همسرم هستم و واقعا ازشون توقع دارم 

همسرم دست و بالش تنگه نمی‌دونم تولد میگیره یا نه چند وقت پیش می‌گفت واسه تولدت جشن میگیرم همه رو هم دعوت میکنم ولی حالا حتی پول نون شب رو هم به زور جور میکنه، نمی‌دونم شاید میخاد سورپرایزم کنه چون خودش می‌گفت یکم پول داشتم ریختم تو یه کارت دیگه که خرج نشه 

☹️☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز تولدت به همسرت بگو آرزومه بریم طبیعت بچینید برید یه جای خوش آب و هوا یه جوج بزنید  یکمم خ ...

همسرم همیشه میگه خوشم نمیاد مناسبت های مهم رو یادآوری کنی چون خودم یادم میمونه 

احتمالا میاد دنبالت میبردت خونه یهو درو باز میکنی چراغها راروشن میکنن میبینی همه اونجا هستن جیغیا وسوتیا شروع میکنن بعد با کیک میان جلوت تو هم دستاتو میاری جلو صورتت گریه میکنی شوهرتو بغل میکنی 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

آخی عزیزم ان شاالله که حتما سورپرایز میشی کلی خوشحال میشی کنار خانواده ات همسرت پیشاپیش تولدت مبارک قشنگم🎂🎁🎇🎆🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

ممنون عزیزم 💚❤️‍🔥

فدات عزیزم

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

احتمالا میاد دنبالت میبردت خونه یهو درو باز میکنی چراغها راروشن میکنن میبینی همه اونجا هستن جیغیا وس ...

همچنین  آدمایی نیستن،اگه خودم تولد بگیرم و شام و کیک و اینا باشه فوقش اونم با دعوت بیان یه کادو بیارن 

از الان بدون همه چیز قرار نیست اونجور که تو میخای باشه پس خودتو بخاطر اینکه روز تولدت چه خاهد شد وکسی هیچکار نکرد ناراحت نکن اونم یه روز مثله بقیه روزا

گاهی یه حرف قشنگ و انرژی مثبت یه ناهار یاشام خوشمزه میتونه قشنگ ترین اتفاق اون روز باشه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40