2777
2789
منظورم تعیین شعبه س چندماه زمان برد ک تعیین شعبه شدی و ضامن بردی

از روزی ک کافی نت ثبت نام کردم تا تعیین شعبه دقیقا یک ماه زمان برد

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

چرا اینقدرررر دیر؟؟

بانک رو عوض کنید خب

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانکتو عوض کن

بانک خصوصی انتخاب کن هرچند دی هم فک کنم خصوصی

من همین امروز ک ثبت نام کردم زدم بانک سینا

دو ساعت تعیین وقت شد 

مدارک بردیم

بانک های خصوصی سریعتر کار راه میندازن فقط بجا یدونه ضامن ک وام دولتی میخاست اینادوتا ضامن خواستن 15 روزه درخواست دادیم مدارک جمع کردیم تحویل دادیم واریز شد!

یاخدا دوسال خو بانک و عوض کنید  دختر عموم با شوهرش هفته پیش نفر ۱۴۰به بالا بودن ولی دوتاشون گ ...

سلام عزیزم خوبی، ب اونا هم گفتن بعد تعیین شعبه برن کافی نت کدارکشونو بارگذاری کنن؟ بعد چقدر طول کشید مدارکو تایید کردن ضامن چی گذاشتن توروخدا جواب بدید جواز کسب هم قبول میکنن

سلام عزیزم خوبی، ب اونا هم گفتن بعد تعیین شعبه برن کافی نت کدارکشونو بارگذاری کنن؟ بعد چقدر طول کشید ...

عزیزم شما گرفتید وام ؟ به منم گفتن باید تو سایت بارگذاری کنید مدارکتونو. اما ۱۰ تا ضامن زدم تاحالا هیچکدوم قبول نشده

عزیزم شما گرفتید وام ؟ به منم گفتن باید تو سایت بارگذاری کنید مدارکتونو. اما ۱۰ تا ضامن زدم تاحالا ه ...

مدارکتونو ک بار گذاری کردید رفت مرحله بعد برید شعبه بانکتون فرم هارو بگیرید خودتونو ضامناتون پر کنید بعد ک فرم هارو تحویلشون دادید مشکلی نداشت دوسه روز بعدش میدن وامو

مدارکتونو ک بار گذاری کردید رفت مرحله بعد برید شعبه بانکتون فرم هارو بگیرید خودتونو ضامناتون پر کنید ...

پس شما گرفتین ؟ منم بارگذاری میکنم اما هر سری یه ایراد میگیره از ضامن . تایید نهایی میشه فرابانک یه روز بعد پیام میاد که به علت فلان تایید نشد لطفاً اصلاح کنید . حالا من ضامنم نمیتونه کل مبلغ رو ضمانت کنه زنگ که زدیم گفتن دوتا ضامن بزارید حالا میخوام دوتا باهم بزارم شاید تایید کن شاید نکنه گفتن بستگی به نظر کارشناس داره☹️ 

مدارکتونو ک بار گذاری کردید رفت مرحله بعد برید شعبه بانکتون فرم هارو بگیرید خودتونو ضامناتون پر کنید ...

ضامن شما کارمند دولتی بود؟ برا ما دولتیه حقوقشم بالاس اما چون ضامن شده قبلا نمیتونه کل مبلغ وام رو پوشش بده