2821
2789
عنوان

ناراحتم😔😔

302 بازدید | 15 پست

هرکاری میکنم پسرم شیر خودمو نمیخوره حتی وقتی چشماش تو خوابه :/// شیر خشک کمکی میدادم مثلا ولی عادت کرده بهش یک ماه و نیم دو ماهگی منو ول کرد کلا.. راهی هس بگیره منو؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ناراحت نباش تو مقصر نیستی احساس گناه نکن شیرخشک هم مطمئن باش سم نیست منم شیر مادر میدادم و کمکی شیرخشک  چون بچم زودتر از موعد بود از هشت ماه شیر منو نگرفت دیگه خشک خورد من گریه میکردم عصبی بودم اما کم کم اروم شدم، تنها راه حلم که جواب داد شیرتو بدوش بریز  تو شیشه بده بخوره اونا شیر واسشون مهم نیست راحت طلب میشن که مک نمیزنن شیشه راحت میاد

شیر نداشتم من پنج شیش روز شیر خشک خورد تا خودم شیر دار شدم دیگ معدش گشاد شده بود سیر نمیشد باخودم

عزیزم ،من برعکس بودم از اتاق عمل اومدم بیرون شیرم میریخت تو لباس دستمال گذاشته بودیم اخرم بردنم شیردوش برقی زدن حجمشو کم کردن 😂😂

عزیزم ،من برعکس بودم از اتاق عمل اومدم بیرون شیرم میریخت تو لباس دستمال گذاشته بودیم اخرم بردنم شیرد ...

بنده خدا استارتر ناراحته که اوایل شیر نداشت بچه اش سینه اش رو الان نمیگیره به شیر خشک عادت کرده شما میای میگی من شیرم زیاد بود دوشیدنش؟!! آفرین به شما که شیرت زیاد بود. 

بنده خدا استارتر ناراحته که اوایل شیر نداشت بچه اش سینه اش رو الان نمیگیره به شیر خشک عادت کرده شما ...

عجب یکم پیام بالامو بخون بعد پاچه بگیر، بچه من شیرخشکیه خانوم از هشت ماه شیر منو نخورد همش رفت سطل آشغال ، مگه تو خبر داری بچه من ۱۸ روز دستگاه بود، یکبار مرد دوباره زندش کردن، عفونت خون و عفونت مغز داشت مردم تا درمان شه ،شیرمم میدوشیدندکه با سورنگ لوله گذاری کنن. تو معدش بهش بدن، یاد بگیریم قضاوت نکنیم

عجب یکم پیام بالامو بخون بعد پاچه بگیر، بچه من شیرخشکیه خانوم از هشت ماه شیر منو نخورد همش رفت سطل آ ...

قضاوت نکردم چون پست همین بود ولی پیام بالا رو متوجه نشدم شما نوشتید. به یوزرها دقت نکردم و حق با شماست باید دقت میکردم و اشتباهم همین بود و همین باعث شد جبهه بگیرم. از شما معذرت میخوام. ❤🌸

قضاوت نکردم چون پست همین بود ولی پیام بالا رو متوجه نشدم شما نوشتید. به یوزرها دقت نکردم و حق با شما ...

اشکال نداره گلم، من ناراحت نمیشم، باور کن دخترم سالم و سلامت الان پیشمه دو سال و هفت ماهه ، ولی هنوز اون روزا یادم میاد گریم میگیره و تنم میلرزه ،خدا قسمت هیچکی نکنه ، بچم سی و چهار هفته دنیا اومده بود

اشکال نداره گلم، من ناراحت نمیشم، باور کن دخترم سالم و سلامت الان پیشمه دو سال و هفت ماهه ، ولی هنوز ...

من خودم هفت ماهه به دنیا اومدم و شیر مادر نخوردم چون اصلا مادرم شیر نداشت و تو دستگاه بودم تا مدت ها. برای همین ناراحتیت رو میفهمم و درک میکنم اما خوشحالم که دخترت الان صحیح و سلامت پیشته و خداروشکر. تن جفتتون همیشه سلامت باشه. ❤

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز