2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه ۴۰ هست ولی ظریف نیست  

به زیبایی پاهاش برسه تا ظریف به نظر بیاد 

مثلا پدیکور ناخون و نداشتن ترک و جای نیش حشرات و ...

۴۰ خیلی بزرگ نیست بابا 

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  
من ۴۲😁😁😁

منم ۴۲😁

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

دیگه همونه دیگه یعنی واقعا خودش نمی دونه کاری نمیشه کرد 

ولی کلا سخت نگیر جاری من دخترش پاهاش بزرگه اینطوری میگه همیشه دختر من مثه طاووسه ( طاووس خوشگله ولی پاهای زشتی داره )

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

خاله های شوهر من خیلی قد کوتاهن ژنشون هم طوریه ک همشون خیلی لاغرن ینی دوا درمون میکنن تا یکم چاق شن 

خب قد کوتاه باشه بخاطر تناسب پاها هم کوچیک میشه دیگه 

اما اونا اینو فک نمیکردن من از همشون بلند ترم و درشتم کلا ژن خانوادگیمون اینه 

سایز پامم چهله اونا همه سی و شش

بعد این چن سال هی طعنه میزدن من هیچی نمیگفتم یه شب خالش توی جمع برگشت گفت پای نسترن اندازه ی قبر بچه اس بعد زد زیر خنده همه ی مهمونا هم به پام نگا کردن خندیدن

من اونشب تا خود صب گریه کردم تا یه مدت حالم بد بود انقد اینجور موقع ها بغض میکنم انگار لال میشم نمیتونم اصن جواب طرف و بدم تورو خدا هیچوقت کسی و مسخره نکنید طرف هیچوقت یادش نمیره😔

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:))) 
خاله های شوهر من خیلی قد کوتاهن ژنشون هم طوریه ک همشون خیلی لاغرن ینی دوا درمون میکنن تا یکم چاق شن& ...

میگفتی شعور توام اندازه یه چس بچس😏😏😏 تو خوبی من ۴۲ میپوشم خیلیم راضیم..

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!