2777
2789
عنوان

یه دختر...+شات

177 بازدید | 8 پست

باید حتما اینکار انجام بده

لطفاااا کتاب چرا همه باید فمنیست باشیم از آدیشی رو بخونین...

خانومایی که همیشه گارد میگیرن هم این کتاب هم برای خانوما و آقایونه. درباره برابری جنسیتی اصلام درباره ی حکومت زنا نیست

لطفا کورکورانه یه چیزی نگین الکی

اگه ام نمیتونین کتاب بخونین برین تو این سایت و پادکستشو گوش بدین👇🏻

با یه چند دقیقه وقت گذاشتن هیچی ازتون کم نمیشه شاتم الان میزارم

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

https://s8.uupload.ir/files/img_20230703_090322_4zl1.jpg

شات 

پایین صفحه برین و روی پادکست بزنین

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://fitopia.site/%da%86%d8%b1%d8%a7-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%81%d9%85%d9%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%db%8c%d9%85%d8%9f/

من خودم قبلا فمنیست بودم ولی الان فمنیست توی ایران یه معنی مزخرف و بدی پیدا کرده دیگه راجب برابری زن و مرد نیست و داره به جاهای خیلی بیخودی کشیده میشه من هنوزم طرفدار حقوق برابر زن و مردم ولی اسم خودمو نمیزارم فمنیست 

https://fitopia.site/%da%86%d8%b1%d8%a7-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%81%d9%85%d9% ...

لینک سایت پادکست

من خودم قبلا فمنیست بودم ولی الان فمنیست توی ایران یه معنی مزخرف و بدی پیدا کرده دیگه راجب برابری زن ...

متاسفانه همیشه از یه طرف میفتیم💔

یعنی چی حب

روی لینک بزنین وارد سایت میشین یه پادکستیو گوش میدین