2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک معجزه خدا 😍😍

131 بازدید | 12 پست

چند روز پیش سهره شوهرم  داخل تراس بود بعد رفتم سر بهش بزنم دیدم مرده سرش ب قفس گیر کرده مرده بود 

زنگ شوهرم زدم گفتم سهره ات مرده عصبی شد گفت دیگه مرده کاری نمیتونم بکنم که ولی معلوم بود ناراحت هست 

خلاصه ی نیم ساعتی گذشته بود اومدم بندازمش بیرون 

دستمو از زیر قفس کردم نوک شو فشار دادم که سرش بیاد بیرون بندازمش بیرون 

یهو جلوم شروع کرده ب پرواز کردن اصلا باورم نمیشد زنگ شوهرم زدم گفتم زنده شد اینقدر خوشحال شد که نگو

از اون روز تا الان اسمشو گذاشتم معجزه 

آخییی گوگولییی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان در نقد اون اینارو نوشتی؟ 

نقد نبود 

پیرو تایپک بود 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

وای خدایا شکر

منم شبیه همین معجزه رو دیدم

طوطی ماده م ضعیف بود دلشت تخم میذاشت

تخم گیر کرده بود بیرون نمیومد بیحون و بی نفس افتاده بود داشت خشک میشد ...ما گفتیم کامل تموم شد..نفسم نمیکشید

طوطی نر اینقدر  با نوکش نوازشش کرد 

درنهایت تعجب تخم در اومد و زنده شد و سرحال

اصلا یه وضعی