2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منطقیش ۴ ماهگیه ولی من گشاد بودم ۲سالشه هنوز پیش خودمه

خب الان اگه بخوای میتونی بنظرت؟من از شما دیرتر الان ۳سالش شده و وابسته ....باید با یه ترفندی شروع کنم نمدونم چجوری

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

سخت نبود؟؟

چرا سخت بود اوایل نصف شب بیدار می‌شد میومد پیشم بعد دیگه عادت کرد خودمم خیلی سخت بود برام اما کم کم عادت کردم آخه بچه ها خیلی باهوش و کنجکاو....نمیشه پیشت باشن از کوچکی جدا کنی خیلی بهتر بزرگ بشه سخته نمیشه 

من دوسالگی جدا کردم .یکم بعد از این که از شیر گرفتم . البته بعد از اون هم مرتب نصف شبا میومد توی اتاقمون ولی دیگه اجازه نمیدادم اتاق ما بخوابه با هم میرفتیم اتاقش یکم پیشش میموندم دوباره میومدم . تا حدود ۵ سالگی این مدلی بود بعدش درست شد دیگه . یه سری کارایی که میشه کرد اینه که مثلا اول دوتاتون باهم توی تختش بخوابید تا خوابش ببره . بعد یه مدت بشین کنار تختش دستشو بگیر یا هر جوری که لمست کنه حس کنه هستی بخوابه . بعد دیگه فقط کنار تخت بشین صداتو بشنوه . بعد اروم اروم هی بعد یه مدت فاصله رو زیاد کن تا برسی نزدیک در اتاق حتی یه مرحله دم در اتاق هست که اگر صدات زد از بیرون اتاق جوابشو بدی . وقتی یاد بگیره خودش بخوابه کار راحت میشه . بعد نصف شبا هی میاد و میره اصلا نباید کوتاه بیای مگر این که صد در صد بدونی اضطراب داره یا مثلا مریض شده و مشکلی داره وگرنه در  حالت عادی هر چی اومد گفت میخوام پیش شما بخکابم گریه التماس کرد باید با مهربونی برگردونی اتاقش یکم پیشش بمونی تا بخوابه تا عادت کنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من دوسالگی جدا کردم .یکم بعد از این که از شیر گرفتم . البته بعد از اون هم مرتب نصف شبا میومد توی اتا ...

ممنونم از توضیحات و راهنمایی کاملتون مامان کوشا    خدا قوت ...من تازه اول راهم پس باید صبر و حوصله زیادی داشته باشم

ببرتو اتاق بخوابونخودتم بمون پیشش خوابش ک برد پاشو بیا اینور 😁

پیشنهاد خوبیه اما همیشه جواب نمیده اکثر مواقع انقد خسته ام زودتر از بچه خوابم میبره چون اون ظهرا می‌خوابه ولی من نه.