2777
2789
کسی میدونه من چی بخورم ک پریود شم؟ ۱۶روز از موعدم گذشته ازمایش منفی

[QUOTE=298892185]کسی میدونه من چی بخورم ک پریود شم؟ ۱۶روز از موعدم گذشته 

زعفرون و زنجفیل دم کن بخور، يه آزمایش بده ۱۶ روز از موعد پریودی گذشته يه کم زياده پريود نشدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه سبک بود بعد هی درد تخمدان دارم😭

شاید به خاطر قرص ارژانسیه، باردار بشی تخمدانی که درد نمیگیره، درد تخمدان برای دوره تخمک گذاریه، در واقع پریودت انجام شده يه هفته ده روز گذشته تو سیکل تخمک گذاری برای همین درد داره، نگران بارداری نباش ولي موقع جلوگیری هواست را بده که بعد استرس نگیری، ميگي کاندوم هم که داشته دیگه بهش فکر نکن

درد تخمدان میتونه بخاطر کیست باشه یا تخمک گزاری پریود سبکتم میتونه کم شدن ضخامت دیواره رحمت بتشه

یعنی چی کم شدن میدونین ی توده چندسانتی زیردلم حس میکنم

یعنی چی کم شدن میدونین ی توده چندسانتی زیردلم حس میکنم

عزیرم کیست تخمدان یا ضخامت دیواره رحم  را با دستت که نمیتونی حس کنی، برو دکتر زنان باید سونوگرافی بدی اگر باشه بهت میگه

عزیرم کیست تخمدان را با دستت که نمیتونی حس کنی، برو دکتر زنان باید سونوگرافی بدی اگر باشه بهت میگه

وای بر من الان اومدم روستا برگردم شهر حتما میرم ممنونم عزیزم

من پریودام خیلی سبک شده بود رفتم دکتر گفت ضخامت دیواره رحمت پایین اومده.. که‌میتونه بخاطر استرسم با ...

این یعنی چی؟ خب ب کمشدنه از من همیشه کمه اما اینبار یکم کمتربود