2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اینو کلا ۳ ماهه دیدم هیچ کاری هم به من نداره باهاشم برخوردی ندارم 

عجله نکن اگ چیزی بخاد پیش بیاد میاد نمیگم بعضی اوقات باهاش سر کاری چیزی حرف بزن ولی خیلی نه کمرنگ شو نه پررنگ

فقط بی محلی 

اخه ما جفتمون پزشکیم یعنی اینترنیم کارورز پزشکی بعد ابن فقط ۳ ماه تو بخش ماهست و کلا کاری هم به من نداره ده تا دختره دیگه هم‌پیشمونه که کاری به این نداده اینجوری این باید جذب همشون بشه 

به خودت برس و خوشبو باش اما باهاش ضارتباط نگیر یعنی بهش بی توجه باش خودش میاد جلو وقتی هم اومد این بی توجهی جوری ادامه بده بیاد خاسگاریت یادت باشه تو هر مر حله ای شل کنی خراب میشه فقط خودتو بگیر تا جذب بشه

برخلاف اونایی که میگن بی محلی کن من میگم بهش نزدیک شو

حالا چجوری مثلاً جوری باهاش رفتار کن و گرم بگیر که انگار با همه اینجوری هستی و اخلاقت همینجوریه و روابط اجتماعیت خیلی خوبه مثلاً براش شکلات بده از خوراکیات تعارف کن و شوخی کن باهاش ولی جلف بازی نه

پسرا اگه بی محلی کنی یجور دیگه برداشت میکنن فک میکنن طرف از خرطوم فیل افتاده و ولش میکنن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

برخلاف اونایی که میگن بی محلی کن من میگم بهش نزدیک شو حالا چجوری مثلاً جوری باهاش رفتار کن و گرم بگ ...

اینو قبول دارم برای این پسر شاید اینحوری باشه چون واقعا ادم خوبیه