2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متولد فروردینم ۷۸ هستم .یعنی میشه ؟ 

من نمیدونم این قانون جدیدی ک برای کنکور دو نوبتی گذاشتن چجوریاست و مصاحبه فرهنگیان بعد از دی برگزار میشه یا بعد ازتیر سال بعد

ولی فکر نکنم بشه،چون من خودمم اردیبهشتی ام متولد ۷۸

خواستم برا سال بعد شرکت کنم دیدم اینجوریاست،ولی خو شهریورماه اگه متولد شده باشی مصاحبه زودتر از شهریوره

حالا باز از آموزش پرورش منطقه خودتون بپرس که معمولا توی چه تایمی مصاحبه میگیرن بعد از کنکور دی

من نمیدونم این قانون جدیدی ک برای کنکور دو نوبتی گذاشتن چجوریاست و مصاحبه فرهنگیان بعد از دی برگزار ...

الان بنظرتون چیکار کنیم .فرهنگیان که نشد 😂کنکور بدیم یا نه

بنظرتون دیگه چه رشته هایی خوبه 

الان بنظرتون چیکار کنیم .فرهنگیان که نشد 😂کنکور بدیم یا نه بنظرتون دیگه چه رشته هایی خوبه  

والا من انسانی رشته پایم هست

قبلا حقوق خوندم الان پشیمونم

به نظرمن تنها رشته های مفید تو انسانی روانشناسی و علوم قرآن و حدیث هستن

آره من دوباره کنکور میدم تا برم دنبال علاقم حتی اگه فرهنگیان نشه،مگه آدم چقدر زنده س ک بخواد دست رو دست بزاره

برای تو ممکنه فرق داشته باشه

والا من انسانی رشته پایم هست قبلا حقوق خوندم الان پشیمونم به نظرمن تنها رشته های مفید تو انسانی رو ...

چقدر از شما و طرز فکرتون خوشم اومد .بهم انگیزه دادی😍😍کی باید برا کنکور ثبتنام کنیم ؟ و 

والا من انسانی رشته پایم هست قبلا حقوق خوندم الان پشیمونم به نظرمن تنها رشته های مفید تو انسانی رو ...

فرصت های شغلی علوم قران و حدیث چیا هستن ؟ 

ببشخید کلی سوال میپرسم 😅

من دبیرستان تجربی خوندم . معدلم خوب نبود 

یکم نگرانم بابتش . درس های عمومیم بدک نبود .

یگم بابتش نگرانم