2777
2789
عنوان

وسواس کرونا

667 بازدید | 21 پست

سلام مامانا خوبین؟ میخوام ببینم چند صدرصد از خانوما هنوز مثل من وسواس کرونا دارن، من هنوز نسبت به سطوح وسواس دارم، بخصوص که خونه پدرشوهرم میرم اصلا دستگیره در و شیر آب و اینا نمیتونم دست بزنم، اینو بعضی وقتا متوجه میشن و ناراحت میشن، به نظرتون چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل از کرونا هم بدم میومد

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

من اینجوری نیستم

وسواس یه اختلاله 

خیلی بده سعی کن هرجور شده ترک بدی

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بعد دست زدن به شیر آب یکم مایع میریزی روش میشوری بعدم دستتو میشوری دیگه چرا از دست زدن میترسی.من یه سری کارا رو قبل کرونا انجام میدادم به خاطر همین زمان کرونا اذیت نشدم هنوزم همون رواله.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

شوهر من همچنان درگيره و الكل بازي داره هنوز، بچهها رو حساس كرده، تا كوچكترين ميكروبي وارد بدنشون ميش ...

منم همینطورم پسرم خیلی حساس شده نسبت به ویروس، شوهرمم که نگم همش درگیریم سر این قضیه باهم، رو دست من هنوز وسواس دارم

اینو خودمم میدونم ولی وسواس فکری دارم نمیتونم دست بزنم اصلا

خوب برو درمان کن.اگر لازم باشه با دارو نباشه با رواندرمانی

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

من قبل از کرونا هم بدم میومد

الان مثلا سرویس بهداشتی بین جاده نمیتونم برم اصلا با خودم فکر میکنم چجوری قبلا به دستگیره در دست میزدم بعد به لباسمم میزدم😂