2777
2789
عنوان

چه دردی تو دلته؟؟

256 بازدید | 23 پست

خودم اینکه چند روزه عقد کردمو اونجوری که انتظار داشتم شوهرم باشه نیس، تازه زگیل تناسلی هم داره منم آش نخورده و دهن سوخته ازش حتما گرفتم.. دلم میخواد جدا شدم ولی خانوادم قطعا منو میکشن، چون خودم اصرار کردم باهاش ازدواج کنم .. زیاد هم برا شوهرم آهنیت ندارم…. احساس تنهایی و بی کسی میکنم.. حس میکنم خییییلی بی پشت و پناهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزززیزم

شاید باورت نشه ولی منم دوران عقد اوایل دوسش نداشتم چون بزور شوهرم دادن ولی بعد ازدواج عاشقش شدم 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

وی خدا من قبل ازدواج همسرم ازمایش کامل داد بعد جوابشو دادم خودمم از دادم هردو سالم بودیم ...چقدر بده میخوای چکار کنی خب حداقل نمیزاشتی دست بزنه بت فعلا تا تکلیفتو معلوم کنی 😭😭😭😭باردارم بشی باید سزارین کنی بچت نگیره وای چ سخته

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿

من اینکه وسایل زن قبلیشو اورداستفاده کنم .

عروسی نداشتم. وهنوز تومجالس منو نمیشناسن..برام طلا نیاوردن و میبینم فامیلاشون چطورعروس میارن.. خیلی حرف زن قبلیشو میشنوم... این واسم درد بزرگیه.. شاید بعدها سنم بره بالاتر برام‌بی اهمیت وخنده دارباشه ولی الان برام‌موضوع مهمی هست

الهی من بمیرم💔

من افسردگی 

چاقی زیاد بر اثر افسردگی من پارسال ۵۷ کیلو بودم یهو شدم ۷۷ 

الان داغونم 

خیلی بی عرضم 

دوری از عشق 

و دلم یه خواب ابدی اروم میخواد😭😭😭

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

ی زن ۲۱ سالم با مرد ۴۵ ساله اینو کجای دلم بزارم درد نیس مرگه مال من

بمیرم براات

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!