2777
2789
عنوان

خانماااا حمله پنیک چه جوریه ؟؟

156 بازدید | 9 پست

موقع ناراحتی قلبم حس میکنم لرز میگیره تمام بدنم میلرزه پوستم و دون دون میشه دست پام بی حس میشه خیلی سردم میشه در کل اینا نشونه چیه  قبلا این مورد ها رو نداشتم تازه دو ساله بدنم یخ میزنه حس میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پانیک یعنی حس مردن داری رو خودت هیچ کنترلی نداری و هر لحظه احساس میکنی داری میمیری

دوسال نمیشه به تازگی عزیزم

من۵ ساله پنیک دارم و دارو میخورم

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

من تو حملات پنیک تنگی نفس،تپش قلب،لرزش بدن،داغی سر،بیقراری و اضطراب خیلیییییی زیاد،درد عضلات و استخوانها و بی حسی قسمتهایی از بدن مثل لب رو داشتم.من دوهفته پیش برای اولین بار چند حمله پشت سرهم داشتم که کارم به درمانگاه کشید و سرم و آمپول آرامبخش و....

پانیک یعنی حس مردن داری رو خودت هیچ کنترلی نداری و هر لحظه احساس میکنی داری میمیری دوسال نمیشه به ت ...

نه من اینطور نیستم فقط حس  میکنم هر لحظه امکان داره سکته کنم بمیرم تمام بدنم میلرزه حس میکنم این لرزش تاز قلبم شروع میشه

نه من اینطور نیستم فقط حس  میکنم هر لحظه امکان داره سکته کنم بمیرم تمام بدنم میلرزه حس میکنم ای ...

یه سرچ بزن گوگل علایم پنیک رو بخون

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

من تو حملات پنیک تنگی نفس،تپش قلب،لرزش بدن،داغی سر،بیقراری و اضطراب خیلیییییی زیاد،درد عضلات و استخو ...

من سردم میشه دست پام یخ میکنه دستام بی حس میشن حس میکنم الان دیگه سکته میکنم از این فشار