2777
2789
عنوان

بچه ام بچه ی خودم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 50 پست
من تخمک مامانم بودم و مث بچه شما بودم نه هیچیم بهش رفته نه ازش خوشم میاد دوستم دارم بابام همش کتکش ب ...

چطور دلت میاد بگی اون تورو بزرگ کرده 

واقعا که اگه پیشم بوری چنان میزدمت بخوری زمین دیگه پا نشی

وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجاش خنده داره مثلا 

ای انسان ها اشتباهی بود این ایموجی رو گذاشتم دیگه شما با بزرگ واری ببخشید ویرایش هم نمیشه 

وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم 
صدمه هایی که بهم زدو هیچ کسی حتی به دشمن خونیش هم نمیزنه

پس ب اینکه تخمک مامانت هستی شک کن.🤕شوخی بود عزیزم...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
من تخمک مامانم بودم و مث بچه شما بودم نه هیچیم بهش رفته نه ازش خوشم میاد دوستم دارم بابام همش کتکش ب ...

لطفا بدون نگرانی بیشتر توضیح بده چرا دوس دادی بابات با مامانت دعواشون شه ؟ چرا ازش خوشت نمیاد ؟

ببخش ولی داغونم کرده 

درسته نباید قضاوت کنیم نه تو و نه مادرتو میشناسم ولی لاقل چون تو رو بزرگ کرده یکم مهربون تر باش

شمااین موضوع برای خودت خیلی بزرگ کردی... چون تخمک اهدایی بوده فکرت وافکارهول همین موضوع میچرخه... 

بهش فک نکن ربطی به تخمک اهدایی نداره بنظرمن

خیلی ازبچه هاهستن که اخلاقشون متفاوت ازمادروپدرشون... 

دخترمنم یه سری ویژگی رفتاریش بامن فرق داره وهمینطورپسرم... 

بزرگ نکن این موضوع رو درنهایت شمایی که روی بچه ت تاثیرمیذاری چون داری بزرگش می کنی... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
😭😭😭 خیلی با من اخلاقاش فرق داره درصورتی که صبح تا شب من باهاشم

عزیزم خودت داری میگی تخمک اهدایی هست.یسری تفاوتها رو بپذیر ولی ن اینکه بگی بچم نیست.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
درسته نباید قضاوت کنیم نه تو و نه مادرتو میشناسم ولی لاقل چون تو رو بزرگ کرده یکم مهربون تر باش

اینکه بزرگم کرده وظیفه بوده چون من به خاست خودم به این دنیا نیومدم نمیشه تاوان عشق حالای اونارو من بدم که تازه از وقتی هم که یادم میاد باهام رفتار خوبی نداشته و نداره