2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی نمیبینم👩🏼‍🦯

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

این سایتشون کی میخواد درست بشه

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

تکست اولی😂🤣

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

فقط آخری😐🤣😐🤣😐🤣😐🤣

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

تحصیلات دانشگاهی تو ایران😂😂

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
سلام عزیزم این نظرم واسه عکس اخریه گربه مادر بچه هاش رنگ شون مثل مادرشون نمیشه یعنی نمیشه انتظار داش ...

کلا بیشتر به پدر میرن؟ من دیدم گربه پرشین ماده با نر دی اس اچ بچه هاشون پرشین نشدن هبچ کدوم

یک عدد چپی 

کلا بیشتر به پدر میرن؟ من دیدم گربه پرشین ماده با نر دی اس اچ بچه هاشون پرشین نشدن هبچ کدوم

نمیدونم ولی نمیشه رنگ مامان شون بشن یعنی همیشه اینجوری پیش نمیاد میدونی سال ۹۹ یه گربه مادر تو زیرزمین مون زایمان کرد و فرداش بابا و داداشم خواستن برن زیرزمین یهو مامانه اومد بالا و ترسید و رفت اما بالا که بود میومیو میکرد بابامم مجبور شد بره بچه هارو بزاره تو سطل و بیاره بالا ابان همون سال من به این بچه ها غذا دادم که اشتباه محض بود چون عادت کرده بودن 

رنگ اولی طلایی بود 

دومی سفید و مشکی بود 

سومی سفید و طلایی بود 

چهارمی مشکی و طلایی بود این موهاش زیاد بود و دو رنگه بود

پنجمی هم رنگ خاصی داشت یه گربه طلایی بزرگ بود فکر کنم باباشون این بود باز نمیدونم