2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آب زیاد بخور

چک آپ هم بده

شاید کمخون باشی

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

منم تا حدودی چون هم گرمه هم یه بچه دارم که عین جوجه اردک همه جا دنبالمه😊

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
امروز دوساعت دخترمو بردم پارک الان از وفتی اومدم پاهام خیلی درد میکنه خودمم انگار کوه کندم خیلی خسته ...

من همیشه میگم من مسافرتا رو چجوری تحمل میکنم تا یه پارک یا بازار میرم میام تا دوروز خسته ام و بدن درد و کوفته

من وقتی برای خرید میریم بیرون با اینکه اکثرا تو ماشین هستم و پیاده روی کمتر دارم ولی میرسم خونه رسما پهن میشم....  واقعا مچ پاهام انگار کوه جابجا کردن.. 

چاق هم نیستم معمولیم

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
من همیشه میگم من مسافرتا رو چجوری تحمل میکنم تا یه پارک یا بازار میرم میام تا دوروز خسته ام و بدن در ...

وای خدا عین من واقعا چرا اینجوری میشیم؟بدنمون ضعیفه یعنی؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز