2777
2789
عنوان

بدشانسی

79 بازدید | 6 پست

خانوما میاین کمک من

بخدا خسته شدم از وضعیت الانم ی ساله ازدواج کردم از لحظه اول بد بیاری بود برام... ماشین همسرم اتیش گرفت گوشیشو دزدیدن از کار اخراجش کردن یکساله من ی لباس نتونستم برای خودم بگیرم قبل از ازدواج دعا پیدا کردم تو اتاقم خانوادها پیش ده تا دعا نویس رفتن هر کدومم ی دعا نوشتن برام الان نمیدونم بخاطر اون دعاهایی ک گرفتنه یا برای اینه ک منو همسرم از لحظه اول بدبیاری اوردیم برا همدیگه نباید ازدواج میکردیم

اسی اگه میشناسید کسی رو که سر کتاب باز می‌کنه برو پیشش ،ولی اگه کسی براتون دعا گرفته باشه و قصدش خراب کردن زندگیتون باشه ،خاک بر سرش که اینجور زندگی بقیه رو خراب میکنن ،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به فرض بگم نباید ازدواج میکردین..خب چیکار میخوای کنی؟ به این راحتی که نمیشه جدا شد

نمیدونم این اتفاق برات افتاده یا نه

بعضی از  اشیا یا خود ادما کنار هم ک میان با هم نمیسازن همسرم قبل از ازدواج ادم خوش شانسی بوده ولی این یسال اتفاق نبوده ک نیوفته برای ما

اسی اگه میشناسید کسی رو که سر کتاب باز می‌کنه برو پیشش ،ولی اگه کسی براتون دعا گرفته باشه و قصدش خرا ...

خسته شدم از اتفاقا بدی ک میوفته برام حس میکنم اینام اثرات دعاهایی ک خانوادها گرفتن چند بار تا طلاق پیش رفتیم ولی هرسری با  دعاهایی ک گرفتن برگشتیم پیش هن

نمیدونم این اتفاق برات افتاده یا نه بعضی از  اشیا یا خود ادما کنار هم ک میان با هم نمیسازن همس ...

من خودم از این تیپام که تو ازدواجم نه بیاد ادامه نمیدم. مثلا اقوام یکی از طرفین فوت کنه یا آزمایش مشکل دار بشه یا هرچی... کلا نه تو کار بیاد انجامش نمیدم ولی میگم شما که ازدواج کردی خب الان میخوای چی کار کنی؟ بنظرم تلقین نکن به خودت. هم برو پیش روانشناس هم به خدا توکل کن 

ایشالا همه چی درست میشه

بدشانسی همسرت ربطی به شما نداره. همیشه بگو من آدم با روزی هستم

خسته شدم از اتفاقا بدی ک میوفته برام حس میکنم اینام اثرات دعاهایی ک خانوادها گرفتن چند بار تا ...

واقعا نمیدونم خواهر چی بگم که کمکت کنه ،یا چه راه حلی بهت پیشنهاد بدم ،فقط میتونم بگم به چیزای منفی فکر نکن ،چله ی زیارت عاشورا اگه میتونی بردار ،ان شاالله بحق آبروی آقا امام حسین (ع)،مشکلاتتون رفع بشه ،