2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 86 پست
من تهران نیستم ولی تو شهر ما خیلی هارو میشناسم شاید شما ندونی مگه همه رو میشناسی منم نگفتم صد درصد ...

اونا همون گم شن نرن خاستگاری بهتره لیاقتشون همون سروسامون نگرفته ،

نمیشناسم ولی هر شهری فرهنگ خودشو داره ی چیزایی قباحته هنوز

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی پوشش و ظاهرت چطوره؟الان پسرا خیلی به پوشش و ظاهر اهمیت میدن.

ربطی واقعا ب اینا نداره چون سلیقه س،برمیگرده ب همون قسکت یا شانس

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

کدوم شهر اگر به ما نزدیک باشین   همین فردا خواستگار میفرستم در خونتون با گل و شیرینی

خواستگار ندیده و نشناخته؟؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
اونا همون گم شن نرن خاستگاری بهتره لیاقتشون همون سروسامون نگرفته ، نمیشناسم ولی هر شهری فرهنگ خودشو ...

منم چندسال پیش مثل شما فکر میکردم

ولی دیدم به همه چب الان عوض شد

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
یه سوال وقتی دختری عاشق یه پسر باشه اما بعدا سرد بشه ولی کات نکنه پسر باید قیدشو بزنه یا صبر کنه ب ...

چجوری شده که سرد شده؟؟

خیانتی چیزی دیده؟؟

رفتار بد دیده؟؟

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓

البته بگم اسی

خانواده پسرا دخترهای ک خیلی بیحجاب باشنو انتخاب نمیکنن جلو نمیان. یا اخلاق بد با اطرافیان. دوستیا دختر و پسر شدید بختو عقب میندازه  .

خودت دقت کن بین مشکل چیه.

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
2790
2778
2791
2779
2792