2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 86 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انقدر گرونیه خیلی از پسرا از یه راه دیگه نیازشونو تامین میکنن و کسی دیگه زن نمیبره زیاد مگر اینکه ...

پسری ک از راه غیرازدواج نیازشو رفع کنه خیلی نیستن😐شاااااید تهران اینجور باشه ولی حداقل شهر ما مقید و بااخلاق هنوزهست

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

چرا این همه تاپیک کم بودن خواستگار میبینم.‌یعنی واقعا اوضاع انقدر بد شده؟

افتضاح 

پسرا اکثرا دوستی میکنن

بعدا تو هر خونه ای باید بیستا خواستگار بره.

بعدا دخترا میبینن خبری نیست

اوایل انقلاب حواستگار زیاد شده بود مردما پایبند بودن

اهل دوستی نبودن . 

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
انقدر گرونیه خیلی از پسرا از یه راه دیگه نیازشونو تامین میکنن و کسی دیگه زن نمیبره زیاد مگر اینکه ...

اره مهمترین دلیلش اینه که متاسفانه بعضی از خانم ها برای خودشون هیچ ارزشی قائل نیستن و راحت به پسرا چراغ سبز نشون میدن و...

خانوادم خیلی خوبن  زبان زد فامیلن  دوست و آشنا و همسایه همه قبلمون دارن

تو فک فامیل و همسایه پسر ندارین

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
خانوادم خیلی خوبن  زبان زد فامیلن  دوست و آشنا و همسایه همه قبلمون دارن

قبلا یه جا خوندم کسایی که خیلی خوبن پسرا جرعت نمی کنن بیان خواستگاریش. چون فکر می کنن جواب رد می شنوند. بعد هم همون آدم با یه آدمی ازدواج می کنه که سطحش پایینه. اون موقع تازه فک و فامیل رو می کنن اعع اگه می دونستیم دخترت رو می خوای به فلانی بدی خودم پیش قدم می شدم🥴🥴

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
چی بگیم پس😄 من نمیگم گرونی میگم میل به ازدواج تو جوونا کم شده در کل . ولی شما دو جمع هایی هستین که ...

ما کلی دوست و آشنا داریم 

تو محل کارمم هستن 

ولی خب نمیشه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
پسری ک از راه غیرازدواج نیازشو رفع کنه خیلی نیستن😐شاااااید تهران اینجور باشه ولی حداقل شهر ما مقید ...

من تهران نیستم ولی تو شهر ما خیلی هارو میشناسم

شاید شما ندونی مگه همه رو میشناسی

منم نگفتم صد درصد حداقل نصف

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

منم نگران دارم میشم از اخرین خاستگارم چن ماه میگذره🤒

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

ببین من ۲۵ سالم هستش ،ومثل توفکرنمی کنم،مهم اینه طرفت به دلت بشینه وحس عقب افتادن نداشته باشه

خب من حس میکنم دیر شده و میگم چرا دیده نمیشم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   miss_reyhane  |  1 ساعت پیش
توسط   avinmina  |  1 ساعت پیش