نکته 2: اگه سومین سال کنکورته و میدونی قبول نمیشی. دیگه پشت نمون. حتی با توجیه اینکه «درس نخوندم برای همین قبول نشدم، امسال میشینم میخونم» حتی به علت مشکل خانوادگی یا مثلاً بیماری و زلزله و ...
علت: خستگی که 3 سال بطالت توی بدنتون نگه داشته ادامه مسیر رو براتون سخت میکنه.
برید دانشگاه که حال و هواتون عوض بشه، یه خورده فضا باز بشه و روحیتون بهبود پیدا کن و زخم های روحیتون درمون بشه. بعد از یه سال یا همزمان با دانشگاه (آروم آروم) بخونید برای رشته ای که میخواید.
اینو مطمئن باشید اگه بیشتر از 3 ساله دارید میمونید، بازم همین آشه و همین کاسه. 1 در هزار موفق میشن. ببینید بحث استعداد و تواناییاتون نیست، من میدونم آدمای با استعداد، آدمای باهوش، معمولاً به علت همین هوش و استعدادشون کم تلاش هستن. اون خستگی و فرسایش پشت موندن شما رو فرسوده کرده، برید دانشگاه بذارید زخماتون درمون بشه، بعد اون هوش و استعداد و همراه تلاش به کار بگیرید. مطمئن باشید اون موقع میشه.
اگه دارم اینا رو میگم، هم تجربه شو دارم، هم آمارش رو. ما حدود 1000 تا رفیق بودیم، سال اول خیلیا قبول شدن، سال دوم هم بعضیا قبول شدن، و سال سوم بین بچه هامون از سال دوم بیشتر قبولی دادیم. ولی سال چهارم فوقش 2 نفر به چیزی که میخواستن رسیدن. و بعد از اون دیگه خبر ندارم 🥲 خلاصه دنده لج رو نگیرید که نه باید بشههههه. این باید ها گاهی اشتباهه.
بعد از کنکور امسال هم خوب تحقیق کنید، در مورد رشته های دیگه ای، مطمئنن میتونید رشته ای رو پیدا کنید که میتونه از علایقتون باشه و به عنوان مدرک اول تحصیلیتون بگیریدش.
چگوارا#
این متن رو از یه چنل کنکوری کپی کردم ، میخوام بگم اشتباه کردم امسال موندم برای چهارمین بار کنکور بدم ، خلا های روحیم خیلی خیلی خیلی بیشتر از همیشه روی رفتارم متمرکز شده بودند ، زندگی برام سخت بود و نفس کشیدن سخت تر ، هدفم رویایی بود که از بچگی میخواستم، هزار و یک چیز باید دست هم بدن تا یه نفر موفق شه ، با احساساتی بودن نمیشه تصمیم گرفت ، نباید میموندم و حالا موندم و احساس میکنم بدتر میشم 🥲😂 نمیدونم تاب بیارم حرفای خانواده و اطرافیان رو یا نه ، ولی همین حرفا داغونم کردن ، مگر من خودم نباشم که نتونم دوباره بلند شم وگرنه بازم یه روزی موفقیت های خودمو خواهم دید من مطمئنم ،
اگه رفته بودم دانشگاه الان موفق تر بودم چون دو ترم از یه رشته رو خونده بودم و شاید اصلا میتونستم باز کنکور بدم🥲