2777
2789
عنوان

گردن شوهرم کبوده😶وای هنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 11037 بازدید | 188 پست
الان روببکاشو نصبه تو گوشی خودش ،اون پیامک میاد دوباره براش من تو گوشی خودم نصب کنم، امشب میرم سر وق ...

آره میاد ولی بعد اینکه روبیکارو نصب کردی رو گوشی خودت احتمالا یه پیام میاد رو روبیکا میگه با یه دستگاه دیگه اومدن تو این اکانت حواست باشه اونو حذف کنی که نفهمه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو روبیکا شمارشو میزنی بعد کد می‌ره ب گوشی اون  اون کدو بزن میره رو اکانتش ولی باید نفهمه دگ

مرسی عزیزم ایشالله اینو دیگه نفهمه،

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 
آره میاد ولی بعد اینکه روبیکارو نصب کردی رو گوشی خودت احتمالا یه پیام میاد رو روبیکا میگه با یه دستگ ...

مرسی عزیزم ، انشالله امشب عملیات رو ب خوبی ب پایان برسونم 😅😂

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 

یکی از مهارت های زندگی مشترک همینه که اولین واکنشتون در مقابل همچین اتفاقایی تند و تکانشی نباشه،یک درصد احتمال بده اونی که فک میکنی نباشه و بعد باید منتظر عواقب  واکنشی که نشون دادی باشی،۱.شک ۲.حسادت رو کنار بذارین چون این دو هم علت و هم معلول خیا... و مسائل مشابه هستن، اول با ارامش و منطق مطمئن شو اون چیزی فکرشو میکنی هس یا نه اگر مطمئن شدی اونوقت دعوا راه بنداز🚶🏻‍♀️ 

متاسفانه فعلا به اجبار هستم تا بچم بدنیا بیاد حضانتشو بگیرم و برم 

الهی چه سخت واقن متاسفم واسه زنایی که وارد رابطه با یه مرد متاهل میشن🥲🥲

عشق آتشین و شاهزاده خر‌ سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه  ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛  💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر