2777
2789

سلام

حالم اصلا خوب نیست ذهنم داره میترکه ، چرا من هرچی بیشتر تلاش میکنم از اون چیزی که میخوام دورتر میشم

من ورزشکار حرفه ای هستم و هدف های خیلی بزرگی دارم ، براش کلی تلاش میکنم خیلی زیاد فرا تر از اون چیزی که فکرش رو کنید ، صبح تا شب ورزش میکنم خیلی ، اگه بخوام از تلاش هام بگم تا صبح طول می‌کشه

اما هرچی بیشتر تلاش میکنم دورتر میشم از اون چیزی که میخوام

من هیچ وقت گله از خدا نکردم اما الان واقعا نمیتونم ، مگه خدا نمیگه تو یه قدم برداری و تلاش کنی و من ده قدم برمیدارم برات ، من که دارم تلاش میکنم هزار قدم بر میدارم پس چرا به اون چیزی که میخوام نمی‌رسم ، چرا باید اونی که هیچ تلاشی نمیکنه بهتر باشه چرااا ، پس خدا کجاست پس عدالت کجاست ، دلم خیلی پُره خیلی

واقعا دیگه نمیتونم ، ذهنم داره منفجر میشه ، همش بغض تو گلوم هست اما با همه اینا باز هم دارم تلاش میکنم

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

تاریک ترین نقطه شب قبل از طلوع

پس چرا روز نمیشه ، چرا این خورشید طلوع نمیکنه

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همیشه خداروبه همه چیز ربط میدین؟شمابایداشگال کارت روشناسایی کنی ببینی علیرغم تلاشت کجا کم گذاستی یااستباه رفتی؟درضمن ایناهمه روایته واصلا معلوم نیس درست باشه.اینوبدون ناامیدی خودش مسیرت رو دورتر میکنه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

مشکلت اینه یکی دیگه بیشتر از تو داره تلاش میکنه احتمالا

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
چرا همیشه خداروبه همه چیز ربط میدین؟شمابایداشگال کارت روشناسایی کنی ببینی علیرغم تلاشت کجا کم گذاستی ...

من ناامید نشدم گفتم که با همه این چیزا دارم تلاش میکنم

وقتی هیچ اشکالی نداشته باشی چی ها؟پس خدا 

چیکارست

چرا همیشه خداروبه همه چیز ربط میدین؟شمابایداشگال کارت روشناسایی کنی ببینی علیرغم تلاشت کجا کم گذاستی ...

دقیقا ،تا هرچی میشه اول میرن سراغ خدا

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
مشکلت اینه یکی دیگه بیشتر از تو داره تلاش میکنه احتمالا

وقتی که مطمئنم کسی نمیکنه چی؟

من اصلا نمیگم می‌خوام از بقیه بهتر باشم ، من می‌خوام بهترین خودم باشم

من ناامید نشدم گفتم که با همه این چیزا دارم تلاش میکنم وقتی هیچ اشکالی نداشته باشی چی ها؟پس خدا&nbs ...

درسته مهربونه ولی واقعا حق نداری اینجوری حرف بزنی

اگه هم ازش گله داری به خودش بگو 

من ناامید نشدم گفتم که با همه این چیزا دارم تلاش میکنم وقتی هیچ اشکالی نداشته باشی چی ها؟پس خدا&nbs ...

امکان نداره مگه میشه تلاش کنی ونتیجه نده؟خدا روربط نده درخودت بیشترجستجوکن.

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
وقتی که مطمئنم کسی نمیکنه چی؟ من اصلا نمیگم می‌خوام از بقیه بهتر باشم ، من می‌خوام بهترین خودم باشم

الان دقیقا چی شده

برای تیم انتخاب نشدی ؟

دقیقا ،تا هرچی میشه اول میرن سراغ خدا

والا اخه اینا به خداچه ارتباطی داره واقعا درک نمیکنم

الان دقیقا چی شده برای تیم انتخاب نشدی ؟

نه برای تیم نیست 

هنوز مسابقات شروع نشده

با اینکه تلاشم هزار برابر شده اما بازم اون چیزی که میخوام نشدم