2777
2789

هییچی هیییچی تازه بدتر بدتر وضعمون افتضااااااح شد خیییلی بد

خودکار کردم کار پیدا کنم بتونم با پسرم انجام بدم بدتر اوضاع مالیمون افتضاح شد

جاکلیدی خریدم والا خونه نخریدیم هییچ صاحبخونه کلی کشید روی پول اجاره و رهن

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

خب شما چیکار کردین

منم چندتا چیز خریدم..........................خدا میدونه شاید تا 13 صفر امسال برسم بهش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما چیکار کردین

شاغل شدم دستم مدام پول اومد

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

واقعا وضعم بهتر شد نمیدونم چرا خودم قاطی خرافات کردم امید واهی بود

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

منم امتحان کردم مثلاً یه بسته شکلات خریدم به نیت اینکه 

مادرم و شوهرم با هم قهر بودن اگه آشتی کنن اون شکلات رو باز کنم و بخوریم و نیتم قبول شد

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی