2777
2789
عنوان

فیبروم

96 بازدید | 12 پست

امروز ماردم با حال خیلی بد و شدید بردیم دکتر متوجه شدیم فیبروم کل رحم و لگنشو گرفته کسی تجربه داره فردا پیش دکتر زنان نوبت گرفتین کسی تجربه داره ممکنه بخوان رحم شو بردارن میشه هرکسی تجربه داره یا اطلاعاتی اینجا واسم بنویسه ممنونم

👩‍❤️‍👨🤱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه که ۴۸سالشه

خب بهتره رحم برداشته بشه چون فیبروم بزرگو عمل کنن احتمال خونریزی داره و معمولا کسایی که دیگه بچه نمیخوان رو خارج میکنن رحم رو البته اگه سایزش بزرگ باشه و شکل رحم در اثرش بزرگ شده باشه. دکتر بهتر تشخیص میده

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
رحم زن دایی منو برداشتن بابت فیبروم خیلی هم عمل سختی بود  فقط تخمدانا رو گذاشتن بمونه

قبل از این که عمل کنن خون ریزی داشت آخه من شنیدم تا خون ریزی نداشته باشه عمل نمیکنن

👩‍❤️‍👨🤱

قبل از این که عمل کنن خون ریزی داشت آخه من شنیدم تا خون ریزی نداشته باشه عمل نمیکنن

باید پاک باشه روز عمل 

از علائم فیبروم همین خون‌ریزی های خیلی زیاد و دفع لخته و درد خیلی زیاد حین پریودی و پریودی خیلی طولانی و نامنظم و ... ست 

دکتر تشخیص میده عمل بشه یا نه 

اره رحم خیلی بزرگ شده

احتمالا بردارن رحم رو اصلا نگران نباش الان خیییلیا رحم رو برداشتن عملشم مثل قبل سخت نیست جدیدا با لاپرا برمیدارن و رحم رو از واژن میکشن بیرون شایدم تجویز دکتر فرق کنه در هرحال جای نگرانی نیست عزیزم ان شالله بهترین پیش بیاد برای مامانت و زود خوب شه

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
باید پاک باشه روز عمل  از علائم فیبروم همین خون‌ریزی های خیلی زیاد و دفع لخته و درد خیلی زیاد ...

پریودش منظمه خون ریزی نداره فقط درد شدید داره و یه چیز سفت کرد زیر شکمش حس میشه 

👩‍❤️‍👨🤱

احتمالا بردارن رحم رو اصلا نگران نباش الان خیییلیا رحم رو برداشتن عملشم مثل قبل سخت نیست جدیدا با لا ...

ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی عزیز دلم ♥️

👩‍❤️‍👨🤱

پریودش منظمه خون ریزی نداره فقط درد شدید داره و یه چیز سفت کرد زیر شکمش حس میشه 

اگه فیبرومش خیلی بزرگ باشه و اختلال ایجاد کنه تو روند طبیعی بدنش ، احتمالاً برش دارن

امیدوارم از طریق برش تو ناحیه ی شکم برندارن چون اون خیلی سخته و احتمال عفونت بالاست