2777
2789
عنوان

اکسم...

164 بازدید | 8 پست

۵ سال باهم بودیم 

پارسال جدا شدیم 

البته اینکه چقددد تو اون رابطه اذیت میشدم بماند

مثلا یه کارایی میکرد بعدش میومد میگفت میدونم قلبت میشکنه و اشکت درمیاد قصدمم همینه😑

بعد اینکه ازش جدا شدم با یکی دیگه وارد رابطه شدم حالا ازشم خوشم میومد و میاد ولی بیشتر به این دلیل بود که دیگه بهش فک نکنم و مثلا سرگرم کرده باشم خودمو

از همون پارسال بعد از چند ماه که گذشت هی پیام میداد هی زنگ میزد جوابشو نمیدم معمولا مگه اینکه بگم دست از سرم برداره

تا همین دیشب که بازم پیام میداد😐

فاااازششش چیههههه این😐😑😑😑

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگن شاید شد🤣

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من بودم از چشمم مستقیم به زباله دان تاریخ میپیوست

حسی بهش ندارم اصلا 

ولی نمیدونم چرا بعد یه سال بازم دست از سرم برنمیداره

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
خطتو عوض کن

بدبختی اینجاس اون شمارم اولین خطیه که داشتمو دارم از بانک بگیر تا اداره ها ووو همه همونو دارن نمیتونم عوضش کنم دردسر داره

بدبختی اینجاس اون شمارم اولین خطیه که داشتمو دارم از بانک بگیر تا اداره ها ووو همه همونو دارن نمیتون ...

دردسر نداره،  فقط اس ام اس بانکه اونم یبار برو بانک بگو سریع عوض میکنن

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️