2777
2789

من داشتم تموم شد دورش

خواهرم الان داره انجام میده 

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولش یکم تا عادت کنی سخته چون دندونا جا باز کنن درد داره منطقیه بعد خوب میشه اصلا بد نیست البته اینکه دندان تا چه حد صاف و کج باشه تو روند درمان مهمه عزیز

اهل یکی به دو و کل کل کردن نیستم پس اگر نظرت با من مخالفه لطفا ریپلای نکن چون وقت خودت رو هدر میدی و نظرت رو نخونده، محترم میدونم🙂 خواننده خاموش ۱۳۹۸ کاربر ۱۴۰۰

تنها تجربه ام اینکه که چند روز دیگه تموم میشه خداروشکرررررر و راحت میشم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
من سال ۹۳ انجام دادم هفته اولش خیلی درد داری بعدش اوکی میشه الان ۲۱ سالمه اصلا هم برنگشت سال ۹۶ هم د ...

از لحاظ غذا خوردن و اینا میگن خیلی سخته ن؟الان دندوناتون اوکی شده؟

از لحاظ غذا خوردن و اینا میگن خیلی سخته ن؟الان دندوناتون اوکی شده؟

اره بابا خوبه اوکی شد 

نه عزیزم عادت میکنی ولی یه چیزایی نباید بخوری که دختر بهت میگه چیزای سفت مثل مثلا هویج

هفته اولم چون درد داره یکم سوپ بخور

🤍
اره بابا خوبه اوکی شد  نه عزیزم عادت میکنی ولی یه چیزایی نباید بخوری که دختر بهت میگه چیزای سف ...

عه خداروشکر...بعد ی سوال دیگ اینکه میگن توی طول درمان دندونا میپوسن اره؟

عه خداروشکر...بعد ی سوال دیگ اینکه میگن توی طول درمان دندونا میپوسن اره؟

نه بابا کی گفته😐😂🤦🏻‍♀️

من از سال ۹۳ تا بهمن ماه ۹۶ اردتودنسی تو دندونم بودش هیچیم نشد ولی باید حتما مسواک بزنی هرشب 

🤍
2790
2778
2791
2779
2792